Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Coś czuje, że trzeba by było z pół paczki na raz wypić by coś poczuć, ale to bezsensu.
Laku1411 pisze: fenyloetyloaminy znajdują się także śladowe ilości morfiny, kokainy
jesli samo kakao nie dziala zawsze pozostaje ekstrakt ale nie probowalem bo wydaje mi sie ze szkoda kasy.
orientuje sie ktos jak z tolerancja w przypadku kakao?
Tylko kupsko jest później kamienne.
Babydoll pisze: Tylko kupsko jest później kamienne.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
A to czy bedzie kupsko czy nie to chyba zalezy co oprocz kakao miales na zoladku, albo jak zadziala na Ciebie spora ilosc mleka. Acodin sie fajnie zapija kakao :) Mleko ma odczyn kwasny, myslicie, ze wysoka zawartosc tluszczu w kakao moze wplywac na czas ladowania DXM?
http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... Itemid=127
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.