działa trochę neuroleptyczno..odradzam...dają to za darmo bo nikt tego nie kupuje
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
qiuru18:
Ja byłem zajebisce otępiały ,jak by bomba koło mnie wybuchła to bym nawet nie zauważył
działa trochę neuroleptyczno..odradzam...dają to za darmo bo nikt tego nie kupuje
działa trochę neuroleptyczno..odradzam
Bierz to przez miesiąc i wtedy wydasz opinie.
Jak Ci przeszkadza...to sam sobie weź worda kopiuj moje wypowiedzi i poprawiaj błędy
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Poczytalem na necie i widzę same minusy, choć znalazło się paru uzdrowieńców i pozytywnych pacjentów.
Boję się extra tycia, nadmiernego apetytu, suchości w ustach.
jakie dawki są w polsce najtańsze, chyba nie będzie to lek na przewlekłe.
czekam na opinie.
Powód: Z "Anafranil - za i przeciw", Sercz kurwa!
Tom tom pisze: ja na necie widze wiekszosc pozytywnych opinii . lek bedzie na przewlekle bo kuracje min. 6 miechow dla utrzymania efektu nawet dluzej . a na P, masz ten lek za friko. anafranek uwazany jest za silny lek , TLPD rzutuje sie w przypadkach wczesniej nieudanych prob z SSRI , prawdopodobnie jest silniejszym lekiem niz selektywne inhibitory.
wiadomo,że kot i człowiek to co innego, że kot jest mały i dawka za duża ale jak ja bym się miała czuć podobnie to... nie chciałabym, chociaż lepsze to niż chlorpromazyna.
Kiedyś stestuję jak będę w totalnej desperacji, ale to głodów żadnych nie zabija ani nic...
więc czekam na opinie
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
dzięki za odpowiedzi, choć wulgaryzmami nigdy nie byłem zachwycony tak, gdzie są używane bez potrzeby lub jako przecinek; no ale każdy ma swój język, którym się reklamuje, a czy a + czy na -, to już kwestia słuchaczy/czytaczy :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.