ODPOWIEDZ
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
HAHAHAHAHAHAHAHA Karlson, lol rotfl, ugh i kurwa dajcie jeszcze jakies skroty, nie wiem lol2 ?
Tak jak Gwynnbleid, po prostu ksiazkowo glupi post, jakby pisany wg instukcji pt. "jak napisac najglupszy mozliwy, post ktory roznieci dyskusje", gz udalo Ci sie stary.

A teraz w ramach wyjasnienia: wlasnie stales sie reprezentantem wysmiewanej i znienawidzonej grupy glupich uzytkownikow dropsow, ktorej wszyscy sie dziwia jak moga zrec gowno w ktorym nie ma sladu substancji o ulicznej nazwie extacy, a tym samym nakrecajacej caly polski "narko-biznes" (w cudzyslowiu bo skrobany tynk ze sciany i rozkruszony acatar zmieszany z apapem to nie narkotyki). Jestes jednym z tych debili, ktorzy jedza to swinstwo "niewazne co wazne zeby mnie w leb kopnelo" i przez to narazasz nas, sobotnich milosnikow pokoju na swiecie, globalnego braterstwa i usciskow z nieznajomymi, a przynajmniej klubowiczow pamietajacych dobre czasy, na te niemila faze ktora zapewnia nam kupiony raz na rok drops, w ktorym pokladamy tak wielkie acz beznadziejne nadzieje, ze "a moze to wreszcie ten? moze bedzie w nim cho troche MDxx, kumpel sie podniecal, no sprobojmy", a potem musze sie denerwowac kiedy ta chujowa bania zejdzie zebym mogl spokojnie sie bawic, i nie miec problemow, ze w sali gdzie jest 28stopni mi jest zimno i leb mnie napierdala od MCPP albo innej chujowej substancji, ktora polscy dilerzy pakuja do pigul, a ktora tacy frajerzy jak Ty kupuja... Ufff kurwa cisnienie mi sie podnioslo, a po ostatnich tripach z mefem lepiej, zeby nie, bo pierdolne przy klawiaturze.

Kurwa przeczytaj to! i stan sie jednym z nas! oswieconym! do chuja pana!
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2010 przez Dropson, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 1530 / 9 / 0
sobotnich milosnikow pokoju na swiecie, globalnego braterstwa i usciskow z nieznajomymi, a przynajmniej klubowiczow pamietajacych dobre czasy
Przez chwilę poczułem się jak w Las Vega Parano jak wspominał stare dobre czasy w klubach na kwasie, mmm... ^_^
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
sobotnich milosnikow pokoju na swiecie
:D:D:D tos poleciał po bandzie Dropson :D

tekst fajny - podoba mnie się :D

a co do
globalnego braterstwa i usciskow z nieznajomymi,
to wspomnialo mi sie jak w bardzo braterskim i usciskowym nastroju euforyczno-empatycznego pluszu - przysiadlem na ławce w klubie w Krakowie (dawno temu) - zerknąłem na sasiada po mojej prawej - klepnąłem go po ramieniu wyszczerzyłem zęby i zagadałem że : fajna impreza?:) . kolega po mej prawicy zerknął z byka - odrzekł : a co ty pedał że mnię tu klepiesz ?
ja - kurwa zdębiałem - na oczy przejrzałęm - widzę żem zadał się z łysym jak kolano kibicem jednej z 2 lokalnych drużyn piłki nożnej. coś mu odrzekłem nieśmiało - letko beblając przez szczekościsk - a ten dalej ciśnie temat...
myślę - przejebane :) - wpierdol będzie bo koleżka juz rękawy podnosi. natenczas przybiegła tanecznym krokiem moja lepsza i śliczniejsza połowa : zapytała - co gadacie se z kolegą ( zupełnie nie wiedząc co się dzieje ) - no to se gadajcie - ja lece tańczyć - dostałęm buziaka na dowidzenia.
niesmiało zerkam na kolegę z podkasanymi już rękawami - a ten zdziwiony kapkę - pyta : to co ty kurwa pedał czy nie pedał? ja : nie nie nie kurwa nooo nie żaden pedał . on : to coś ci się tu pojebało - weż spierdalaj.
spierdalałem z przyjemnością na drugi koniec parkietu :)
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2010 przez glebaa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 2179 / 31 / 0
haha ale anegdota. tego sie zawsze obawiam przy nadmiernej wylewności ;] Choć powiem wam że doświadczam jej za czesto. Takie akcje miewam gęsto po alkoholu. Dlatego możliwe że MDMA mnie nie za bardzo zaskoczy w tym profilu działania. W ogóle tak samo np nie odczuwam wiekszego pobudzenia po stymulantach. Dlatego że codziennie latam jak ze sraczką ;] Ale to dobrze bo jak byłem świadkiem nadmiernej stymulacji to raczej bym sobie nie zyczył takich efektów
Hidden mefedron User
  • 260 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlyhui »
Dropson,
Powiem tyle - ile razy jadłem kule do się da policzyć na obu dłoniach. Doświadczenia w tym temacie nie mam, ale poza red bullami chodziły inne kulki, których "nazw" ci nie podam bo nie znam. Nie ćpam tego ścierwa, fety ani żadnych podobnych, bo szkoda mi po prostu na to czasu i pieniędzy. Chciałem się z wami podzielić tym co wiem, ale widzę, że nie wiele wiem, bo zawsze znajdą się setki mądrzejszych (mocniej przećpanych?).

Życzę wam wszystkim miłych poszukiwań waszego wytęsknionego MDMA, choć tak pewnie nici z tego.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
a ja tobie Karlson - życzę żebyś kiedyś trafił na MDMA :)
- Nice shoes. Wanna fuck?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 19:55:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770062052'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".