Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kublon »
Trzeba kiedyś spróbować :diabolic: . Myśle, że mogło by być zdatne do wypicia z sokiem bananowym z biedronki :*) ten soczek zabija każdy smak każdej mieszanki %-D
  • 102 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Meratus »
alkohol jak każdy inny, tylko zapach jest tak skurwysyńsko ohydny, że zapewne nie będę nigdy w stanie tego tknąć.
  • 152 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zyrtec »
Smród jest odrażający, utrzymuje się w gębie długo po wypiciu nawet niewielkiej dawki. Panowie, którzy to łoją przegryzają pewnie cebulą. Ale co tam, najważniejsze to "nie ostygnąć" za wszelką cenę...
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Illuminatus »
Mieszajcie 50/50 z wodą po ogórkach kiszonych, wchodzi o wiele łatwiej a i kac jest mniejszy ;]
It's all fun and games until someone loses an I.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
A sraczka porównywalna do tej po skręcie po opioidach/opiatach?
I'm broken.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Ja pierdolę, walić denaturat :wall: .

http://www.youtube.com/watch?v=_M6dM7ewTSg Wałbrzych Moje miato - 1:2. Większość pewnie widziała.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 152 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zyrtec »
Jak człowiek się rozpada i nie ma wyjścia to co ma walić koleżko? Z drugiej strony tez się dziwię. Smak i przedewszystkim zapacch tego gówna to ogromna przeszkoda nawet dla najbardziej zdesperowanych. Ale co lepsze? Powiesić się na sznurze czy przyjebać dykte?
  • 182 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: gokiburi »
Jak bylem dzieciuch, to u nas na osiedlu zule kupowaly polowe chleba, w pietce chleba robili dziurke i saczyli denaturat przez ten chleb jak przez lejek. Filtrowalo kolor (nie wiem jak zapach, bo mlody bylem).... i potem pili to co przefiltrowali....
... a potem kurwa zagryzali tym chlebem, przez ktory filtrowali coby sie kurwa nie zmarnowalo. Ja pierdole. :wall:
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
.. a potem kurwa zagryzali tym chlebem, przez ktory filtrowali coby sie kurwa nie zmarnowalo. Ja pierdole. :wall:
To jest Polska, tu się nic nie marnuje %-D . Gokiburi, to już musiały chyba być jakieś potężne żule.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
gokiburi pisze:
... a potem kurwa zagryzali tym chlebem, przez ktory filtrowali coby sie kurwa nie zmarnowalo. Ja pierdole. :wall:
To jaki sens był w filtrowaniu tego? Może podświadomość że to zrobili i już tak nie szkodzi? %-D
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.