Zablokowany
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Wiecie co... Trzeba powiedzieć jasno: wyjątki się zdarzają. Wystarczy przejrzeć ecstasydata.org bo o ile dobrze pamiętam tam można znaleźć przypadki piguł zawierających np. heroine co potwierdza, że to się zdarza.

PS. Nie wiedziałem, że mój post wywoła taki odruch. Ale trzeba podkreślić, że te oba moje posty się nie wykluczają.
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: feelon1 »
Mayday: po co robić tabsy z koksem żeby je potem rozkruszać lol ..bez sensu. przeciez zrobienie tabsa to tez koszty i bez sensowna jest idea robienia tabsów z koksem tylko po to żeby je potem rozkruszać
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: elem »
teraz moge wyjasnic temat okazuje sie ze te czerwone myszki to bylo polaczenie mdma z lsd bo przezylem oba tripy wiele razy i na to wychodzi a jeszcze gadalem z kolesiem ktory wtedy mi je puscil i tez potwierdzil
Uwaga! Użytkownik elem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
stary za takie tablety to każdy dałby majątek, candyflipping? Coś tu mieszasz :-P Czerwone myszki mogły być na 2c-b. Wątpie żeby kiedykolwiek wyszły tablety z miksem LSD+MDMA.

Za to dropsy rzekomo na heroinie to dropsy na MDEA najprawdopodobniej bo działają lekko upierdalająco.
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2010 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden mefedron User
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
A co robiles badania chromatografem ?
Ludzie ktorzy robili testy Marquisem i chromatografia wskazywali na 2C-B . Nie uwierze w pillsy z MDMA i LSD lol.
kapo
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
elem pisze:
te czerwone myszki to bylo polaczenie mdma z lsd
kurwa chlopie - ja je lałem marquisem - to 2c-b jest
w dzialaniu przypominac moze mdma+lsd

nie ma tablet na koksie , na heroinie , na LSD. N I E M A.
to ze kogos spralo udupiajaco to nie znaczy ze to heroina. to ze kogos spralo halucynogennie - nie znaczy ze to LSD.

.btw w weekend będę je jadł jako 2c-b to napiszę swoje :)
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2010 przez glebaa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 76 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LadyMDMA »
LSD Olive black

http://en.wikipedia.org/wiki/Marquis_reagent

więc marquisem tego nie określisz dokładnie...
Jednak w pigułkach LSD NIE MA
„Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę”

Paracelsus

Know Your Body Know Your Mind Know Your Substance Know Your Source
  • 300 / 2 / 0
@LadyMDMA : oczywiście że dokładnie marquisem składu nie określę - co najwyżej grupę substancji jakie mogą się znajdować. w tym wypadku kolor olive-green green :) wskazuje na 2c-X najprawdopodobniej 2c-B.
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
nie ma to jak jechac do ostrawy po piguly a dostac kwasa :-D
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 300 / 2 / 0
@Dropson : do ostravy ? :D
Zablokowany
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.