Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 94l4 »
Uczucie senności?O.o
Po zjedzeniu 2 paczek tego syfu nie poczułem niemal żadnych efektów.Może lekkie zaburzenie równowagi chwilami. że nie mówie juz o efektach wymienianych przez uzytkowników ^^.Było jadno ale...Ni cholery nie moglem zasnąć.Męczyłem się przez kilka godzin zanim sie udało.Wiec jakie uczucie senności do cholery?xD :D
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Za chuja nie uwierze że to był dimenhydrynat, dimenhydramina.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
Chemically, dimenhydrinate is a salt of two drugs: diphenhydramine, and 8-chlorotheophylline, a chlorinated derivative of theophylline.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 94l4 »
Wiec uwierz.2 paki avio^^
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tmkl »
w jakich ilosciach i z czym polecilibyscie mi avio zeby miec jakies tam halucynacje? ostatnio bralem 5 avio i 20 aco i oprocz tego ze padlem nic ciekawego sie nie dzialo. zalezy mi przede wszystkim zeby bylo tanio, legalnie i nie za duzxo :P
Głód miłości jest tak samo wielki, jak głód narkotyku...
Barbara Rosiek
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
odpusc sobie avio to syf straszny ale jak juz chcesz sie truć to kup sobie 3 saszetki Tantum Rosa i postępuj zgodnie z instrukcją extrakcji. Gwarantuje że "jakies tam haloo" bedziesz miał %-D przygotuj sobie też 2-3 dni na dojście do siebie po tym zacnym eksperymencie.

Edit:
a koszta to jakies 10 zł
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 32 / / 0
tmkl
Mix zrobiłeś odpowiedni :-D ale dawki nie bardzo. :-/
Spróbuj 675 dxm i 3-4 avionetki, zależy tez ile ważysz i tolerka . :finger:
Uwaga! Użytkownik psychodelikus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Evan Kimb »
Witam, pierwszy post na forum ;P

Na mnie (175 cm, 75kg) działanie halucynogenne avio wykazuje dopiero po 3 paczkach. Oczywiście nie są to halo jak po benzie, bardziej jakby na to co widzisz nakładało się to, co ci się śni. Zresztą, wszytko po avio wydaje się być snem.
Johny, Johny, Johny, polował na kangury. And for time, it was good...
  • 461 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elitesse »
Witam. Dzisiaj zapodałem 2paczki avio (10tabletek), w FAQ pisze, zeby robic odpowiednio dlugie przewy... ok, tylko mam jak cholera chęć wziąść jeszcze jutro 20tabletek.
Mogę? czy może mi sie coś stać ;/ ?

Aha, zeby nie zasnąć brałem 2x tabletki z kofeina (50mg) i guarana (500mg)... wiadomo, ze kofeina 'psuje faze' ale moge taka 1tabletke wziasc jutro jak co, i czy bedzie to mialo wiekszy wplyw na faze ?

Prosze o odp.
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fouc »
czy to gówno można brać nosem? dawkowanie się jakoś zmienia?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.