4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
Nigdy pojedynczych dawek nie bralem, jak juz zaczynalem to wieczorem a konczylem rano ilosci 1-2g do tego sporo browarow i gbl. Po zabawie z mefkiem spijam duzo wody, pozywne sniadanko i nawet jak na chwile nie zasne to jest w miare dobrze a nie zasypiam bo mam nawet bez tego problemy. Oczywiscie chilling caly dzien zadnego wysilku ;-) Dolka nie mam ani ochoty na wiecej mam po prostu dosc. Wy chyba te zjazdy bo jakis dluzszych ciagach macie bo nie wiem jak mozna miec 'dolka' po jednorazowym 200mg...
We're High and this is the safest place we can be.
  • 10 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: vrrr »
W połączeniu z fetą, po trzech dniach takiej zabawy, nie ma zjazdu. Jest tylko 'nijak'. Kwetiapina całkiem dobrze usypia, jednak zbyt mała jej ilość tylko rozdrażnia. A sny głupie nieprzeciętnie :)
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
zjazd jest - ale bez przesady. wiadomo ;) co sie wzniesie - musi upaść. niewyspanie, letko ztyrane serducho. ale da sie zyc.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 2179 / 30 / 0
a ile trwa zjazd? tehacek pisał że ok 3-4 h. A jakby tak sie nasenem potraktować i usnąć?
co sie wzniesie - musi upaść
po MDMa czesto nie ma zjazdu, chyba że sie ostro dawkuje.
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2010 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden mefedron User
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
@ Gwynnbleid : noo ze 3-4h - ale ja o spaniu moglem zapomniec. ostatnia dawka okolo 00:00 o 04:30 wbilem do lozka i po 2 melisach + 3 tabsy ziolowe na sen - drzemlem sie na 2.5h.

jakis dobry srodek nasenny dalby rade.

tylko to nie jest taki zjazd jak ze speeda - ze zdychasz jak japierdole. poprostu przestaje dzialac. robisz sie smutny, podkurwiony letko, rozkojarzony.

ja po mdma mialem next dzien - nie tyle ze zjazdy - co zle samopoczucie , wtorki bywaly czarne :)
oraz w momencie kiedy przestawalo mi dzialac np. o 05:30 - to mega dol, rozdraznienie i syndrom ze to juz koniec swiata :) skonczyla sie serotonina wiec calkowicie naturalne.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 2179 / 30 / 0
wiem jak wygląda zjazd po mefie bo raz brałem i jak zeszło to własnie ta chujowa pustka, wyrzuty sumienia i gówniane samopoczucie. Tym bardziej warto byłoby to przespać. Picie alko pod koniec działania troche łagodzi te stany depresyjne.
Hidden mefedron User
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hfk »
Trzeba palić koruta. Ja wstałem o 14:00 i zacząłem sumiennie jarać. Wypiłem jeszcze pół butelki białego wina. Czuję się doskonale przytłumiony.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Palenie i nic wiecej, wszystkie depresanty, jak opioidy i alk dzialaja jeszcze bardziej stresowo na mozg.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
noithai pisze:
Palenie i nic wiecej, wszystkie depresanty, jak opioidy i alk dzialaja jeszcze bardziej stresowo na mozg.
Na pewno nie na moj :moody:
We're High and this is the safest place we can be.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
nie mam zjazdów po amf, po mdma świetny humor następne kilka dni, ale jak schodzi mef to jest tragedia; uczucie pustki i jakby chciało się rozpłakać
kumpel polecał zapić browarami i u niego daje radę, ja nie piję, więc spróbuję gbl
szkoda ze nie mam neuroleptykow/benzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.