Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
jon pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=j63CSyvK3hc

właśnie, strzalajcie w dłoń jak jon pokazuje %-D
oko wprawne dostrzeże kawałek plasterka w pompce.
gdzie tel trzymałeś? w zębach? ;)
w dłoń bardziej boli imo. na dłoniach skóra wrażliwsza i mam wrażenie, że żyły jakieś delikatniejsze...

gdzieś obiło mi się o uszy, że na zrosty dobre jest... pobieranie sobie krwi z miejsc gdzie powstają. ktoś coś może słyszał? co z tego, że nie widać, jak czuć pod palcami...
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tyrada »
Niestety nie słyszałam...

Ja mam póki co baty bardzo zacne i te na zgięciach łokci i na stopach i w okolicach pachwiny. A czy któraś z pań ładowała w piersi? Tam są takie przyjemne i łatwodostępne żyłki... Nie chcę na stopach i w pachwinę bo się dziwnie chodzi =_= A na łokciach - widać...
Więc?
Ćpak, nie ptak.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
tyrada pisze:
A czy któraś z pań ładowała w piersi ..
wow ja pójde nieco dalej. w ewolucji clictoris i penis to odpowiedniki. tak samo powstają w czasie rozwoju płodowego. wiadomo jak to jest z batami u faceta w miejscach intymnych. skoro etiologicznie clictoris to żeńki odpowiednik penisa to może by tam poszukać miejsc do pukania?
hardcore hardcore ;-)
ps: rozważam, jakie muszą być duże piersi by w nie pukać. czy istnieje jakaś prosta zależność pomiedzy ich wielkością a ilością i szerokością okablowania? twardy orzech do zgryzienia
Ostatnio zmieniony 24 października 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 432 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: 1waytikt2tickletown »
błagam drogie panie, nie pukajcie w piersi :scared:
off
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nina88 »
Przez dlugi czas walilam głownie na zgieciach łokci, po prawie rocznej przerwie podjac sobie w nadgarstki nadal strasznie bola mnie miejsca na zgieciach gdzie mam kurewskie zrosty. Czy to kiedys minie? Czy mam sobie juz raz na zawze dac spokoj z rekami??! Wzej na bicepsie mam niewidoczne i słabe zyly ktore lubia czesto pekac.
" Spójrz na świat dookoła, brudne mury miasta
Na ulice pełne bólu, kominy fabryk
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie
Pierdol ten świat, to on jest właśnie piekłem " the analogs
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Za każdym razem po dożylnym podaniu buprenorfiny (z plastrów) robią mi się siniaki. Winić zawartość spirytusu i innych syfów w roztworze, chude ręce i cienkie (choć dobrze widoczne) żyły czy siebie bo robię coś nie tak?
Czy mogę w ogóle ich uniknąć?
Ślady po wkłuciach znikają lada chwila, a jebane siniaki zawsze noszę całe wieki, niezależnie od pochodzenia.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
przyciskasz mocno wacikiem miejsce wklucia i zginasz lape na jakis czas? oczywiscie to sie robi zaraz po podaniu bupry ( cos mi sie nawet obilo o uszy ze przed wyciagnieciem igly trzeba juz przylozyc ale ja 3 lap nie mam i mi to nie idzie wiec dopiero po wyjeciu igly i odlozeniu pompki przykladam wacik nasaczony spirytusem)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
banshee pisze:
przyciskasz mocno wacikiem miejsce wklucia i zginasz lape na jakis czas? oczywiscie to sie robi zaraz po podaniu bupry ( cos mi sie nawet obilo o uszy ze przed wyciagnieciem igly trzeba juz przylozyc ale ja 3 lap nie mam i mi to nie idzie wiec dopiero po wyjeciu igly i odlozeniu pompki przykladam wacik nasaczony spirytusem)
Chwila, a ja myslalem ze po zastrzyku nie powinno sie przykladac spirytusu do rany. Powinno sie przetrzec miejsce w ktore bedzie sie walilo spirem ale tylko trzec w jedna strone. Przynajmniej tak pisalo w jakims cpunskim FAQ. Dodam ze sam nigdy niczym nie przecieralem przed podaniem a tym bardziej po.
America's C.R.E.A.M. team
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
hmm mozliwe ze masz racje i nie powinno sie po zastrzyku przykladac spirolem ale ja nie widze szkodliwosci takiego dzialania ( czesto przeciez jakies mieszanki dragow ze spitytusem wale w zyle ) i wydaje mi sie ze to nie zaszkodzi '( ale pewnie tez i nie pomoze)

a wlasnie, nie przecierajac miejsca wklucia przed strzalem nie nabawiles sie zadnych infekcji czy tez innych swinstw? nic a nic? Ja przyznaje ze tez czasa,omi niesterylnie strzelam ale to bardzo rzadko.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Ja bylem bardzo niesterylny, tak to mozna ujac. Teraz sam sie dziwie ze zadnego hiva nie wylapalem. Czesto walilem z jednej strzykawki i jednej igly po kilkadziesiat razy. W zimie zamiast wody uzywalem sniegu bo szkoda bylo marnowac czas zeby dojsc w miejsce gdzie jest woda. Walilem z czyjegos sprzetu bo igla byla tak tepa ze za cholere nie chciala wejsc w zyle. Co tu duzo mowic, bylem brudasem jesli chodzilo o zastrzyki bo jako tako to higiene mialem nienaganna. Bedac w klinice metadonowej kazali mi zrobic sobie test na hiv ale po wyniki nie chcialem pojsc, musieli mnie zmusic grozac ze nie dostane metadonu jak nie odbiore wynikow. Zyjac i robiac to co robilem przez kilka dobrych lat moze pare razy dostalem pirogena. Tak mi sie chyba wydaje bo wiadomo ze jak sie jest na glodzie to wszystkie bole wydaja sie byc zwiazane ze skretem. W kazdym badz razie sterylny to ja nie bylem. Prosze tylko bez osadow!
America's C.R.E.A.M. team
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.