Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
demo`NIC, przyznaj sie, ty ich miedzy innymi podjebales, nie %-D ? Ile kafli dostales za wykrycie sprawy i oddanie ich organom scigania ;-) ? Zakupilbys przynajmniej prezenty na swieta w postaci oczywiscie jakichs dragow i powysylal kilku/kilkunastu userom z forum ;] . Jako, ze jestem pierwszy prosze o paczke Transtecow tych w najwiekszej dawce lub ewentualnie kilka, tak z 5 pak klona/lorafenu/xanaxu. Tez w najwiekszej dawce rzecz jasna ;] .
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
Gargamelu, jesteś geniuszem! No kurwać, wreszcie ktoś się skapnął!
Jako ciężko wydumałeś zostało zrobione... choć poczta polska trochę zawodzi.
Hmmm... Naprawdę cię nie wylosowałem? ;]
Ja jednak z radością od rana szamię już venlafaksynę... :)
Wesołych Świąt moje Myszki i Skowronki.
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.