Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 27 / 2 / 0
Ciśnieniowy ból głowy, jebane kołatanie serca, silne zaburzenie krążenia (sina skóra i lodowate kończyny), zawroty głowy, problemy z oddychaniem, zaćmienie przed oczyma i ja sama w domu bez antidotum. :)
Uwaga! Użytkownik Garbata_Anielica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
Chyba każdy pierwszy raz przebiega bez antidotum, chyba, że ktoś ma wyjątkowe szczęście :(
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twain »
A było tak,że zawsze było ci zimno?Np. 27 stopni w pomieszczeniu a ci zimno albo ręce lodowade?
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
  • 509 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
O, a tak z ostatniej chwili: jest może jakiś zajebisty, magiczny sposób na przywrócenie właściwego krążenia, usunięcie bólu oczodołów i najlepiej mega-szybkie-zasnięcie? ;> ( ;-) )
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 10 / / 0
Ja na krążenie to zżeram w minimalnej dawce jakieś tabletki na serce... Niestety na recepte, a nie wszyscy jak ja mają babcie.
A ogólnie z tym krążeniem to może jakiś wysiłek fizyczny?
Nie raz jest tak, że nie mogę ani siedzieć, ani leżeć, bo jest mi jakoś tak dziwnie. Taki ucisk w klatce. I muszę chodzić i coś robić (choć z brakiem sił), ale jakoś lepiej się robi.
Wkońcu jak amph zwęża naczynia, to po czasie wszystko niedotlenione jest.

Takie coś też babci wyjadałem:P I nie pisze, żeby było na recepte:) Nazywa się Polocard.
http://www.aptekaotc.pl/p/pl/514/poloca ... tabl_.html - tu jest krótki opis leku.
Tylko trzeba pamiętać o rozsądku. Bo uzyskanie odwrotnego efektu jest niezbyt bezpieczne.
Ale na temat leków, to niech się specjaliści wypowiedzą z doświadczeniem;)
Uwaga! Użytkownik wojciech0trice nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 2 / 0
Zdarzało się, ale nie zawsze. Tego razu miałam lodowate i sine na full. Ale, psiakrew, żyję. %-D
Uwaga! Użytkownik Garbata_Anielica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
najgorzej dla mnie przynajmniej jak po konkretnym ciągu serce zaczyna świrować, tj wyrównywać tempo. Uczucie można nazwać... potykaniem się serca. Jest to dodatkowy skurcz, zaraz potem sie robi ciepło i jest lekkie uczucie lęku. Niby nie szkodliwe, a uciążliwe.

Ja jak zjem za dużo (pojęcie względne to raz, a dwa nie przedawkowałem nigdy IMO nie da sie) to ręce się pocą na maxa,zero orientacji, myśli ... w ogóle myśli trudno nazwać myślami raczej neuronowy bełkot.

Pomaga: Piwo i fifka.

Lek na wszystko.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twain »
Pomaga: Piwo i fifka.

Lek na wszystko.
prawda :finger:
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
fifka nie zawsze ale pifko świeta racja Biegne do sklepu ;D pzdr fukacze
  • 2 / / 0
Zawsze myślałem, że ogarniałem naprawdę czystą fetę, wciągałem 0,25g na każdą z dziur. Przedwczoraj wieczorkiem, dostałem podobno czystą ale z innego źródła (całkowicie bez zapachowa, gorzka i bielutka).. 0,5g.. i to był błąd. Do dzis nie spie, psychoza i tętno 140, zadne tabletki uspakajajace nic nie dają... nie wiem kurwa czy to przejdzie ale się boje, więc doradzcie mi coś, nim zaczne się wieszać. ...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.