Bo to ze za lufe jest przypal to ja wiem zreszta jest czy nie to lepiej zeby nie znalezli
kylujlb pisze: Liner a jak to było zawineli cie z miejsca, czy przyszlo ci poczta wezwanie jesli tak to po ilu ! chce wiedziec czego sie moge spodizewac
Bo to ze za lufe jest przypal to ja wiem zreszta jest czy nie to lepiej zeby nie znalezli
Dla słabszych - jak sie dokulacie do sądu z tą lufencją to niechaj papuga się na sygnaturkę powoła i cześc jak czapka. Po godzinie do domu a jak papuga cwany to i moze jakies zadośćuczynienie wyciągnie?
Jednym słowem jarasz jak dorosły a wpierdalasz się jak dziecko "opowiadając historyjki" panom funkcjonariuszom poprostu ze strachu. Wlasnie kogos podpierdoliles przez przypadek - pieskom czasem trzeba pustego cynku a dostaja go przez glupote. No i sam sie pakujesz... palisz a nie palisz masz ale nie wiesz skad.
NIE WIEM NIE MAM TO NIE MOJA REKA - tylko do takiej bajery trzeba miec jaja a nie wyszczekany ryj yo hwdp gangsta czy jakoś tam.
teraz ponad miesiąc temu zlapali mnie z ponad wazonym gramem to przy dobrowolnym przyznaniu sie do winy dostalem 6mies na 2 lata w zawiasach,300zl grzywny i 100zl mandatu bo jak mnie jebli to piwo pilem;D
ogólnie prawo, które karze za posiadanie jest chore, ale jeśli bym miał stosując je rozsądzać, czy lufka po 3g jarania nie jest co najmniej jedną działką narkotyku, to w moim przekonaniu taką działką ona jest.
So enjoy life, you only get one
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.