Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 463 / 6 / 0
mnie tydzień gastro dał tak po jelitach ze dzis na sniadanie to ino kawa i kupa...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Logu »
"ten świat w moich dłoniach, ja go nie stworzyłem,lecz mogę nad nim zapanować" DXM
Uwaga! Użytkownik Logu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
-uooo tu lezy gówno!
-uee... gdziee??!
-tu... --->
-a tu różdżka! yy patyk... ueeee ale gównoo <nabija gówno na patyk>
-różdżka z patyka i gówna hahahhaha
-hahahhaha

thc:)))
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2009 przez ogar, łącznie zmieniany 1 raz.
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
-ide w sople - m. po dxm
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
dziewczyński dxm-wieczór? I powoli schodzi fAza przy wschodzie słoneczka? I śnieżek pruszy :cheesy: No
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
"Ciekawey czy ten co wymyślił człowieka dostał nobla"
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
[quote="feydewey"]
dziewczyński dxm-wieczór? I powoli schodzi fAza przy wschodzie słoneczka? I śnieżek pruszy ]

Ano, jeden z lepszych dziewczynskich wieczorow, jakie mozna sobie wyobrazic :-)
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
"Nie jesteśmy ludźmi
Jesteśmy tancerzami!"
na aco
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2009 przez sok, łącznie zmieniany 1 raz.
Sex telefon
  • 142 / / 0
"Mi już schodzi.' po 10 minutach fazy, kiedyś często na zielu, ostatnio za pierwszym razem z Hometem
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 4nimal »
"Jaranie jest jak skok przez płot"
"Przecież w tym nie ma żadnej korelacji"
"w bloku się urodziłeś i w bloku zdechniesz" - chociaż nie jestem pewien czy aby kolega nie posłużył się cytatem
When you dream there are no rules...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.