Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bakly »
Ja dalej swoich druidów nie zjadłem bo czekam na 'odpowiednią chwile'. Dobre S&S. Ale za to robie ponownie zakupy na shamanshopie ,i jako gratis sobie zamowie nasiona morning glory, sądzicie iż to dobre rozwiązanie żeby zjeść np. 5 druidów i 2 nasionka? Albo jakiegos innego miksa zrobić. Z racji takiej że jak mam to zjeść ze znajomą , i Ona oczywiscie zje mniej to żeby nie pakować w niej samych nasionek lub samych druidów (ahh te kobiety ...).
I quietly observe standing in my space
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
Bakly pisze:
zjeść np. 5 druidów i 2 nasionka?
i co niby maja dac te 2 nasiona? w tym przypadku HBWR sztuk 2 bylby ok ale nie taki powoj. na pierwszy raz zjedz albo same druidy albo sam powoj. mozesz takze zrobic lsh dla kolezanki. nie powinna narzekac ;-)
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 34 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: antyk »
Spodziewałem się czegoś lepszego, mocniejszego, no ale dobra, i tak było fajnie. Napływ wielu ciekawych myśli oraz pobudzenie, to wszystko co miałem po druidach. Śmiać mi się jakoś nie chciało, nie miałem też atrakcji żołądkowych ani żadnych innych.

Następnym razem zjem 12 kapsułek %-D :diabolic:
Gitara, ognisko, tu leją się po pyskach,
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
lepiej zainwestuj w nasiona nastepnym razem tak z 20-30g. bedzie lepiej a nie napychasz kieszenie oszustom ;-)
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Yo!
Lecąc w necie, zamówiłem w tripshopu 20tabsów po 0,5g sproszkowanego Morning Glory. [cena notabene jest dość przyjemna]
Question - jadł ktoś je? Może są nieco inne składem, jak stare Druidy...? :D
Żeby trip był jak po Druidach [6 kapsułek] wyszło że trzeba zjeść 9,6 [...no to do 10! :D] tripshopowych gówien.
Zastanawia mnie po prostu, czy nie będzie to za mocne, za słabe, or sth.

Owe kapsułki z tripa winny dziś przyjść Pocztą Polską :D
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 83 / / 0
druidy maja ekstrakt a ty piszesz ze masz w pigulach sproszkowane morning glory wiec nie radzilbym porownywac ich dawkowania, zobacz jak dawkuja sam powoj nie jestem pewien chyba po 10g albo 350szt. teoretycznie wychodziloby na to ze odpowiedna dawka byloby wszietkie 20 pigul
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2009 przez takietamkonto91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Uoł. No to mnie nie pocieszyłeś :D.
Faktycznie, nie przeanalizowałem tego dokładnie...

No cóż, zobaczymy w praniu jak to wyjdzie :)
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 1130 / 48 / 0
Nieprzeczytany post autor: IAmAhab »
Witam,
Próbował ktoś z przeglądających forum mieszać druidy albo ogólnie lsa z dxm? Chodzi mi głównie o scenariusz, w którym zapodajemy średniej wielkości dawkę dexa gdy lsa już prawie zeszło, chociaż zsynchronizowanie działania obydwóch substancji też mnie interesuje i chętnie poczytam o wrażeniach. Jak wrażenia, jakieś uwagi, przestrogi itp.?
Pokusiłby się ktoś w ogóle o ocenę (nie)bezpieczeństwa takiego mixu? Odstrasza mnie trochę tauryna, bo jak powszechnie wiadomo dxm+stymulanty= przełom serotoninowy.
Thx za wszelkie sensowne komentarze i pozdrawiam :)
Na wieki wieków, Robak.
  • 1387 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Komentarza nie mam, ale mam pytanie - skąd nagle tauryna w Twoim poście?
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 1130 / 48 / 0
Nieprzeczytany post autor: IAmAhab »
Ze składu DF, zarówno tego na stronie MO jak i paczuszce, którą mam pod ręką.
Na wieki wieków, Robak.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).