Miałem to po okrutnym bad tripie na ziole, utrzymywało się 2.5 miesiąca, towarzyszyła temu depersonalizacja, lęki etc, ale nie było jakoś strasznie przejebane (oprócz kilku pierwszych dni). Jest tam napisane, ze wystepuje to po pewnym czasie od zazycia np LSD i tak tez bylo u mnie - dokładnie tydzien po LSD przypalilem mj i zrobiło się niewesoło.
Poprostu jest to jeden z efektów mojego HPPD :)
Najbardziej nasilone efekty sa w nocy gdy jestem bardzo zmęczony i zaraz po przebudzeniu jak tylko otworze oczy .
Ale to raczej nie tylko przez mef ;-)
Czyszczenie tematów z spamu i niepotrzebnych postów // 2022'' // IGH909
Niestety po psychodelikach, empatogenach, euforiantach... szczególnie po środkach z rodziny fenetyloamin, HPPD występuje. Wzrok śnieży i nie chce przestać. Nie nie mówił, że ćpanie jest zdrowe. To RC, co myślałeś? Czy każdy zażywający zdaje sobie sprawę? Zdaje sobie sprawę, że TRWALE może uszkodzić sobie zdrowie? Zastanówcie się...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.