ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Ja chyba widac trafilem zle bo jak probowalem zakupic alprazolam w aptece w Hurghadzie to mimo ze mlody sprzedawca zawziecie wkrecal mi ze sa obiegu kontrolowanym... ale byl mi w stanie zamotac polegalnie jak wezme przynajmniej 50 tablet bez opakowania jakos. Jednak po przeliczeniu okazalo sie ze NFZ jest lepszym dostawca niz lokalsi z edżyptu.
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
  • 23 / / 0
Bo zle do tematu podchodzicie.
W Egipcie trzeba miec jakies pudelka po lechach, na dowod, ze juz takie rzecyz bierzecie. Ja pokazujac opakowanie po plastrze z buprenorfina szukalem "Czegos tak mocnego" i tlumaczylem, ze to na raka, ze tym heroinistow lecza, ze w polsce to mnie drogo kosztuje, a tu moze cos taniej znajde etc.
Pokazywalem im pudlo z relanium i wtedy oni pokazywali mi wszystkie benzo jakie mieli, a ja tylko przebieralem. Trzeba zwracac uwage tylko, zeby nie wcisneli Wam benzo w malych dawkach.
A co do tramca to pokazywalem buteleczke po Poltramie, ale nie bylo to potrzebne, bo tramca to mi oferowali zamiast kodeiny na drobne bole :D
Jestem tu w celach edukacyjnych.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
hel jest hel
hel albo fettas albo chinka wzglednie majka wybredny sie robie na straosc
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Patrys »
W Polsce ten preparat byl sprzedawany pod nazwą Nubain, aktualnie brak w obrocie.

Lek dla osob nie stosujacych opiatow dozylnie dziala euforycznie , psychoastymulujaco (slaba morfina)
u osob stosujacych silne opiaty iv moze wywolac objawy odstawienne

zakupilem kilkanascie opakowan w egipcie
na ten moment zuzylem z 5 op

pozdro
  • 19 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Agonista »
jezeli jestes uzalezniony od silnych opiatów wezmiesz to i odrazu wystepuje bardzo silny efekt odstawienny nie znalem sie i se wstrzyknalem i mialem masakre po tym...
Uwaga! Użytkownik Agonista nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.