Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 32 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: djkwac »
no zeszłego roku na balandze sylwestrowej po jednym rózowym krzyżyku u nas nazywaja to krzyż celtycki. Było miło fajnie a koniec to :D:D:D co to było za uczucie spełnienia:D::"D:D:D
a po psychodelikach to sobie tego nie wyobrażam:D:D głównie chodzi mi o grzyby i kwacha:D:D po pierwsze to bym sie chyba ze śmiechu posikał bo zapewne bym nie wytrzymał a po drugie staje wogóle jak się coś takiego zje?? bo z własnego dośw. wiem ze ciało to jakieś dziwne jest a i fjutek to tez niezbyt tego tego:D:D
Uwaga! Użytkownik djkwac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Black Lotus »
Ha, widzę, że tutaj wszyscy mówią o seksie po pixach. Ja takich doświadczeń nie mam - MDMA niespecjalnie lubię, a jak już to wolę się całować, poprzytulać i popieścić, ale nie kochać.

Natomiast raz kochałem się pod wpływem LSD - ona też była pod wpływem tego cudownego specyfiku - i było... niesamowicie, mistycznie. Złączenie cielesne, duchowe, niesamowicie namiętne, baaardzo długo, tylko orgazmy jakieś takie jakby niezauważalny, albo raczej nie tak satysfakcjonujące jak bez LSD. W zasadzie można bez przerwy pod rząd kilka godzin, póki LSD nie zejdzie - a potem mizianie, przytulanie i tak dalej. Ogólnie seks normalnie nie umywa się do doznań na LSD. Blood, sugar, sex & magic;-)
Szczerze polecam.
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: conchis »
Uprawianie seksu to chyba najlepsza aktywność na jaką można sobie pozwolić po mdma. Jeśli chodzi o LSD, to są na pewno tacy co będą się podniecali jakiego to zespolenia nie doświadczyli, ale wg. mnie to raczej druga liga zabaw po tym specyfiku.
Uwaga! Użytkownik conchis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
...do figlowania najbardziej to podchodziła tekturka, lsd ew. koksik i miodzio, po amfce też sie dało, tylko jak zaskoczył, ale jak już, to panna minie wygnała że to nie stolarnia i jak chce heblować to gdzie indziej, nie było go jak położyć!! hihihi
...why drink and drive, when you can smoke and fly...
  • 47 / / 0
A po amfie probowales ?
Jak robisz, ze zaskakuje? Wszyscy mowia, ze wtedy nie da sie go podniesc...
Uwaga! Użytkownik ChryzantemyDMT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
A jak wszyscy mówią, że jesteś drukarką to napierdalasz papierem ze stroną testową żeby się upewnić? :P
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Próbował ktoś może seksu na niskiej dawce grzybów? (powiedzmy odpowiednik 1.5-2g suszonych pc). Ta kwestia najbardziej mnie interesuje.

Btw na erowidzie jest kilka świetnych tr z seksu pod wpływem meskaliny.
High, how are you?
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
u mnie ogien jest jak mam zejscie po mefie(pare h po ostatnim dawkowaniu) :D chce i sie chce i sie chceee :D bo na samym mefie to tak samo jak na pyle lub terazniejszych tabsach-flak :P
  • 33 / / 0
Po ketaminie dość ciężko, bo w głowie troszkę *rozpierdol*, ale jeśli chodzi o libido to jakoś dawałem radę.

Najlepiej jednak z psychedelików było po MDMA, no ale dla mnie to raczej stymulant. Ogólnie uważam iż psychedeliki nie są najlepszym wyborem jako środek umilający doznania seksualne :-)
Uwaga! Użytkownik NadNamiDmuchawceLatawceWiatr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
ja z moją wybranką często się seksimy przy psychodelikach. ale nie w czasie jak działa. najczęściej wrzucamy i potem umilamy sobie oczekiwanie na wejście, albo [jeśli substancja na to pozwala] to na zejściu.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.