Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 2 / 0
Najlepiej to jest lufę mocno zajebaną.l Taka po około 4-5g do mleka wjebać i w ciepłym (nie wrzącym) wypłukać lufkę aż będzie czysta. I chlup w ten głupi dziub. Sprawdzone i nieźle robi. Ale buszek ze szkiełka też dobra sprawa. Kto wyrzuca szkło ten nie wie co traci.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Obczajasz co robi taka pita smoła z żołądkiem?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 122 / 2 / 0
A obczajasz co robi z płucami %-D
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2009 przez pan_z_problemem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Xevisek17 »
Napewno ani jedno ani drugie nie jest dobrym pomysłem, palmy ziolo, nie pozostałosci smoły z thc, nie róbmy z siebie ćpunów, bronimy marychy jako "błogosłąwionego zielska" a robimy wszystko aby wbic się na haj, nieważne jakim sposobem, samo palenie ZIELSKA sprawia mi radośc, a bania jest tego kwintesencją...
Maczanie w mleku, robienie tych pić, ciast to dla mnie chory idiotyzm, męczenie się robienie cudów zeby zajebać się w trupa ;X
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
pierdolenie... nie ma co sie oszukiwać. pali sie dla fazy i juz
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Robienie ciasta z marihuany jest dla ciebie chore? Lubię dobre ciasta i chuj ci do tego panie kolego.

Robienie "błogosławionego zielska" z marihuany rozumiem, że chore nie jest, tak?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
Kurwik pisze:
Robienie ciasta z marihuany jest dla ciebie chore? Lubię dobre ciasta i chuj ci do tego panie kolego.

Robienie "błogosławionego zielska" z marihuany rozumiem, że chore nie jest, tak?
i jak kurwik dokurwił to teraz bedzie cisza przez tydzien ^^
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Xevisek17 »
Nie bedzie ciszy, nie mam zamiaru się z nikim kłucić, Kurwiku drogi, lubisz ciasta, rób je, nawet nie mam odrobiny sprzeciwu, wyrażam własne zdanie, możesz nawet sobie w dupe te MJ wsadzać, nic mi nie przeszkadza, zrozum że wyrażam swoją, własną, idywidualną opinie na ten temat, nie kreowaną jakimiś kurwa bzdetnymi kierunkami.
Więc sorry.
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PAjARItO »
Kurwa, że tak nieładnie zacznę...
Po przeczytaniu tego tematu skusiłem się na opalanie fify (inaczej nawet by mi to łba nie przyszło - zawsze czyściłem fife przed paleniem ) i kurwa miałem zjebaną przygodę. (no naprawdę muszę użyć słów powszechnie uważanych za obelżywe)
Opalałem nad świeczką zapachową (kawową) i dodatkowo nawdychałem się tego aromatu. Fazka była i owszem chociaż inna niż po tradycyjnym paleniu. Jechałem sobie autobusem i gdzieś po godzinie jak ten "aromat" przedostał się do moich nozdrzy to nieomal pawie puściłem. Jebało mi tym smrodem pod nosem jeszcze wiele godzin. :wall:
Nie opalajcie nad świcą..
Uwaga! Użytkownik PAjARItO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
Xevisek17 pisze:
Maczanie w mleku, robienie tych pić, ciast to dla mnie chory idiotyzm, męczenie się robienie cudów zeby zajebać się w trupa ;X
Kurwik pisze:
ja pale, robie ciasta, ciasteczka, alkohol i inne napoje z zioła i robie to z przyjemnoscia i dla przyjemności i
ogar pisze:
pierdolenie... nie ma co sie oszukiwać. pali sie dla fazy i juz
... i dla fazy rzecz jasna
Xevisek17 pisze:
(...) zeby zajebać się w trupa ;X
i tu sie bardzo różnimy bo gdzie tu przyjemność?
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2009 przez Mnichu11, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.