Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
z opio na białą jest tylko Transtec i Tramal
sprawdzie sobie w Wykazie Lekow i Materiałów Medycznych Zarejestrowanych do Użytku w Polsce. To jedyne wiarygodne źródło i obowiązujące urzędowo.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
kiedyś i ja słyszałem że najmniejsza dawka fenta w plastrach a jest to 12,5 mcg/godz jest na białe recki naprawde apeluje o rozwagę w tym temacie i sprawdzenie Urzędowego Wykazu Leków !
[Buprenorfina - wątek ogólny]
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Znalazłem to na wikipedii, może jakiś chemik się wypowie, może jest to łatwe jak przyrządzenie kota?
Jakby ktoś chciał pogadać o metadonie lub potrzebuje pomocy w innej kwestii/temacie to proszę pisać na gg: 6363947
Przeważnie jako niewidoczny ale jestem.
Witamy spowrotem.
Alkoholizm to powolanie!
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.