Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 227 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: molasar »
ja jak miałbym rzucić podejrzenie, to sugerowałbym jakąś sól do kąpieli lub nawóz do kwiatów z któregoś z smart,fun,smile,dop. szopów - ogólnie jakieś podejrzane dziadostwo na butylonie albo piperazynie. chodzi mi o to, że one działają relatywnie krótko - przedawkowany speed na pewno by dawał się we znaki co najmniej 12 godzin.
a tak to ktoś kupił sól do kąpieli zjadł i było mu niedobrze więc drugą z opakowania postanowił komuś podrzucić z ciekawości bo sam nie chciał już łykać. ew. otwarli jakiś sklepik tam u was nowy i dziewczyna [stroniąca od dragów] tym razem pomyślała, że chociaż coś legalnego sprawdzi.
trochę ją podstymulowało ale np. podniosło się ciśnienie i dziewuszce zaczęło kręcić się w głowie więc się wystraszyła - potem doszły schizy innych i niezdrowe zainteresowanie i już agresywne zachowania gotowe - po wszystkim dobrze kogoś oskarżyć, bo jeszcze wymyślą, że ktoś odwiedził sklepik ;)
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Niholai »
Ja mam Tak po maratonie z Amfetaminy tak około 2-3 dni bez snu tylko bez agresji i omdlenia chociaż kiedyś widziałem jak typ mdlał po maratonie z fety..
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SC10n »
Dr House powiedziałby: Skoro wszystko wskazuje na amfetaminę to musi to być rak woreczka żółciowego.
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SmokerMan »
Nawet po zielsku można zemdleć. Nigdy nic nie brała ? Wiesz to może być wszystko, naprawdę powiedz więcej za mało inf. żeby sprecyzować co to było... Zapytaj jak się czuła, czy coś widziała itp. zapytaj o problemy z sercem, ciśnieniem to też mogło wpłynąć na omdlenie .A stan agresji to stawiam ,że spanikowała i nie wiedziała co się dzieje,tyle.Nie kontrolowała się po prostu z tym co mówi... i wyszło ,że to agresja.Pozdrawiam.

Molsar ma rację ... jednak sprawdź jak chcesz w to brnąć i napisz coś więcej.
"Nie znoszę żadnego absolutu, z wyjątkiem tego jednego przypadku: mnie samego. Tak się zdarzyło, że jestem, więc iluzję mego istnienia czynię mym najwyższym sensem. Traf chciał - i ja tego nie zmienię."
  • 255 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
Ej no qrwa laska opisuje stan po jakimkolwiek drugsnie .... wszystko jest 4 razy mocniej i gorzej JOKE heheh :D
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.