Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
jest to logiczne, pseudo jest lepiej rozpuszczalna niż metkat (grupa -OH jest bardziej polarna niż =O), a większość procesów detoksykacyjnych polega właśnie na tym, by zwiększyć rozpuszczalność trucizny we wodzie, a następnie wydalić z moczem.
sasasa
jon pisze: nie, w organizmie metabolizuje do pseudo i efedryny, w szczególności ta pierwsza odpowiada za psychozogenne działanie kota heheh.
jest to logiczne, pseudo jest lepiej rozpuszczalna niż metkat (grupa -OH jest bardziej polarna niż =O), a większość procesów detoksykacyjnych polega właśnie na tym, by zwiększyć rozpuszczalność trucizny we wodzie, a następnie wydalić z moczem.
sasasa
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Aczkolwiek z teorii wygląda to tak, że bardzo szybko się to wszystko rozpada do pseudoefedryny. A duże stężenie takich substancji jak efedryna, czy pseudoefedryna może powodować, że wyjdzie test dodatni!
Czy wyjdzie cos innego?
metylofenidat jest wykrywalny,jako AMP. ?
DrugSter pisze:Robiono mi kilka krotnie testy gdy dzień wcześniej przyjmowałem kota, i nic a nic nie wychodzi. Nie rozumiem czemu dużo osób z którymi mam styczność twierdzi inaczej, i nawet ci co nigdy tego nie brali mają swoje bardzo uparte zdanie.
Aczkolwiek z teorii wygląda to tak, że bardzo szybko się to wszystko rozpada do pseudoefedryny. A duże stężenie takich substancji jak efedryna, czy pseudoefedryna może powodować, że wyjdzie test dodatni!
Porownaj sobie smak szczocha po metylokatynonie a pseudo/efedrynie w wekszej dawce. To juz wystarczajacy dowod.
I przy okazji obale jeden mit: beta ketony swoja droga, ale az tak duza potliwosc jest w duzo wiekszym stopniu spoeodowana przez pseudo/efedryne, czytaj: chujową reakcją na co dowodow rowniez jest wiele.
Pozdro,
Blue.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.