Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
BabyShambles pisze: Debilu na przedawkowanie Haloperidolu dają w 99 % Akineton. A Baclofen to ma co druga babka w apteczce i to kazdemu ciulowi przepiszą bez problemów. Myolastan (Tetrazepamum) trudniej wyrwać, a Baclofen to prościzna.
mowie jak u mnie bylo pozatym do apteki wszedlem na fristajlu i wymyslilem bajere z halo na poczekaniu bo cpunex pisal ze go powykrecalo od tego, a nie pocilem sie cala noc nad dobra gadka... zal mi cie
a baclofen to mimo wszystko chcialbym skosztowac
Próbowałeś wyrwać w aptece Baclofen bez recepty i jeszcze walnąłeś gadkę o Haloperidolu? Człowieku, teraz wszyscy Cię mają za debila po tej akcji.
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
A ogolnie latwo jest wyrwac baclo a to juz zalezy na kogo sie trafi i z jakim podejsciem sie podbije :) nie trzeba jakis super teorii i planow spiskowych wymyslac zeby to wykrecic, jak nie to napewno w ktorejs z kolei sie uda hehe
notabene kupowalem wiele razy tramal bez recki ale uczciwie dla ojca bo to byl typ co qrwa cierpial i wyl z bolu ale nie chcial isc do doktora a aptekarki mnie znaly i jakos mi ufaly... ;)
lepiej ogolnego nasciemniac i tak zrobie
chill
Od jutra rzucam.
a nie polecam mieszania z metkatemkrzywe jazdy sa po tym. Myślisz sobie o czymś a tu nagle psikus i masz tą sytuację przed oczami jak sen na jawie.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.