one love
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze: Nie, to zwykła histamina.
Da sie temu zapobiec?
one love
golden afternoon pisze:możesz rozwinąć? wikipedia mało mi powiedziala co histamina ma wspolnego z tymi objawami, a miewam je dosyc od czasu do czasu jak trip mnie przerasta choc nie tak intensywnie i umie to ogarnac po trosze.Kurwik pisze: Nie, to zwykła histamina.
Da sie temu zapobiec?
kurwik help
one love
Cetyryzyna tak z 20mg powinna sie już dobrze spisać...
Chociaż głowy nie dam bo z wyżej wymienionych efektów doświadczyłem tylko raz swędzenia.
I zaledwie tylko w obrębie dłoni
one love
Po dzisiejszym robię przerwę
one love
one love
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.