ale co do tej sztywnosci, to po 150mg nastepnego ranka obudzilem sie z bolaca szyja (caly dzien odczuwalem jej bol), nie cala szyja tylko pewna jej czesc, ciekawe czy sama pernazyna miala na to wplyw czy moze to ze sen po niej byl tak gleboki ze sie wczulem i spalem w jakiejs nietypowej pozycji
ja tam dojem ja do konca, u mnie leki sie nie marnuja
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
1. podbijania kodeiny - tutaj kiedyś bardzo dobrze zadziałała chlorpromazyna, wręcz cudownie było wtedy, za to przy pernazynie nie było żadnych przyjemnych efektów
2. pomoc w zasypianiu - tutaj też porażka, 50 mg niespecjalnie pomagało, a 100 mg mnie mocno zmulało a do tego ta zmuła utrzymywała się na drugi dzień co nie było przyjemne.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.