wypadało by aby dama używała słownictwa na poziomie a nie jakiejś podwórkowej mowy. Gdybym ja rozmawiał z jakąś dziewczyną i ona powiedziała słowo sraka to bym był mocno zażenowany.
ksionc pisze: czarna wdowa
wypadało by aby dama używała słownictwa na poziomie a nie jakiejś podwórkowej mowy. Gdybym ja rozmawiał z jakąś dziewczyną i ona powiedziała słowo sraka to bym był mocno zażenowany.
Co do tematu, na detoks poalkoholowy w domu poleciłbym jeszcze coś na apetyt ( po prostu dużo jeść).
Przepis:
całą główkę czosnku ,pokroj,gotuj ok.5 minut z siemieniem lnianym(ważne,bo regeneruje błonę śluzową żołądka),
można dodać marchew,czy co tam lubicie
pić gorące ,i pod kołdrę
Wywołuje silne poty,co wspomaga wydalanie z organizmu aldehydu octowego.
Jak chlałam (a chlałam duzo)zawsze pomagało.Po wypoceniu się wypijamy soczek pomidorowy ,najlepiej litr:)
Czy zolpidem jest dobry na objawy odstawienia alko? Półroczny ciąg, w sumie specyficzny - piłem 1-2, rzadko 3 piwa wyłacznie na sen. W dzień raczej mi się to nie zdarzało, nie upijałem się. Nie piłem też codziennie, myślę, że średnio 4 razy w tygodniu. Ostatnio jedynie codziennie (miesiąc?). Ogólnie wydaje mi się, że najgorsze mam już za sobą, ale uczucie lęku, wysokie ciśnienie, przyspieszone bicie serca, pobudzenie towarzyszą mi nadal. Od dwóch dni nie śpię (i nie piję) i zolpi chciałbym wziąć na sen właśnie. Mam nadzieję, że objawy absty nie kolidują z tym lekiem. Odpiszcie szybko, bo tą noc ciężko widzę. Do lekarza nie chciałbym iść po benzo jakieś, nie chce psuć sobie reputacji, a starzy znają rodzinnego.
Dzięki z góry.
A właśnie AZA opisuje. Pewnie naczytał się na necie i sobie wkręca. Ilości, brak ciągów jak i częstotliwość picia jest wręcz śmieszna, jeżeli ktoś sugeruje, że może mieć po tym objawy odstawienne, to jest jakimś młodym chłopakiem podatnym na sugestie albo hipochondrykiem.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.