Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
I pytanko:
Jaka jest czarnorynkowa cena fentanylu?
Zakładamy że ktoś dostał recke na 3mg i mi opycha, to ile by mógł chcieć?
[quote="jon"]
opiszę moją modyfikację]
Czy robiąc to przepisem Jona mogę nie zmieniając proporcji wszystkich składników przerobić sobie dowolną ilość fenta? Ewentualnie ile max? I np jeśli wyekstrahuje tak większą ilość np 10 strzałów po 100mqg to czy mogę to rozcieńczyć np wodą iniekcyjną? Coby nie pukać jakiś malutkich ilości rzędu 0,1-0,2ml co jest nieporęczne w huj.
Co powiecie?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.