ciężkość mózgu, zmulenie przyćmienie jaźni ,senność i nudności
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Potem jeśli ktoś lubi można jeszcze raz, nie później niż o 18 bo wtedy sa problemy z zaśnięciem, przynajmniej u mnie.
Moklar odpowiednio zastosowany szybko stawia na nogi, nawet po 3 dniach czuć poprawę, ale czasami trza 2, a nawet 3 tygodnie, ale to i tak szybciej niż przy SSRI.
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Ale dzisiaj już się lepiej czuje trochę przyćmiony jestem ale głowa już mnie nie boli
I śmiechawa mnie jakaś taka załapała a jak cwaniaczyłem dzisiaj............ to konkretnie
Zdeblo pisze: Dobrym patentem jest 300 z rana, do tego kawa, jestem po takim miksie od razu gotów do działania, idealne na obudzenie się.
Potem jeśli ktoś lubi można jeszcze raz, nie później niż o 18 bo wtedy sa problemy z zaśnięciem, przynajmniej u mnie.
Moklar odpowiednio zastosowany szybko stawia na nogi, nawet po 3 dniach czuć poprawę, ale czasami trza 2, a nawet 3 tygodnie, ale to i tak szybciej niż przy SSRI.
Tylko jak biorę tabletkę tak 2 h to czuje jej wejście i od podwyższonego ciśnienia w głowie mam zawroty
później jest już fajnie
again and again
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.