Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
z opio na białą jest tylko Transtec i Tramal
sprawdzie sobie w Wykazie Lekow i Materiałów Medycznych Zarejestrowanych do Użytku w Polsce. To jedyne wiarygodne źródło i obowiązujące urzędowo.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
kiedyś i ja słyszałem że najmniejsza dawka fenta w plastrach a jest to 12,5 mcg/godz jest na białe recki naprawde apeluje o rozwagę w tym temacie i sprawdzenie Urzędowego Wykazu Leków !
[Buprenorfina - wątek ogólny]
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Znalazłem to na wikipedii, może jakiś chemik się wypowie, może jest to łatwe jak przyrządzenie kota?
Jakby ktoś chciał pogadać o metadonie lub potrzebuje pomocy w innej kwestii/temacie to proszę pisać na gg: 6363947
Przeważnie jako niewidoczny ale jestem.
Witamy spowrotem.
Alkoholizm to powolanie!
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.