Gargamel pisze: Substancje te dzialaja w dwie rozne strony. W zyciu nie wzialbym beta-blokera do zadnego stymulantu.
Zresztą wprowadzałem to niejednokrotnie w czyn może nie z typowymi stymulantami jak amfetamina ale z fenetylaminami już tak i moge powiedzieć że żadnych rewolucji nie było a działanie beta-blokera istotnie poprawiło komfort obcowania z owymi substancjami.
Oczywiscie nie jest to poparte żadnymi dowodami i łączenie takich substancji może być obarczone jeszcze większym ryzykiem niż nie stosowanie takich miksów. Niemniej z doświadczenia własnego i innych (kumpel przyjmuje te leki i zawsze zwiększa dawke gdy planuje sie mocno najebać) wynika że nie jest to niebezpieczne a raczej wręcz zmniejsza niebezpieczeństwo wystąpienia zawału czy wylewu (oczywiście to skrajne przypadki).
Martwi mnie jednak że nie ma badań na ten temat i nie jest to poparte konkretnymi dowodami :(
I ile tego wziac jakby cos
Poszedl betaloc 47.5 (meto)
Puls 80 - 90. Duzo lepiej.
Nauczyłem się tego trudną drogą - 50mg metoprololem na 4 kapsy butylonu. :(
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Stymulanty + betablokery = FAIL = leżenie przez 2 dni mając nadzieję na niewykitowanie.
Nauczyłem się tego trudną drogą - 50mg metoprololem na 4 kapsy butylonu. ]
Co to jest butynol, nie moge znalezc Info.
Czemu stymulanty + betablokery to smierc.
Mi to pomoglo pierwszy raz od paru lat mam dzisiaj normalne tętno.
O tyle ze wzialem beta jakies 24 h po kresce.
Gargamel pisze: Man of my own, ty chyba czytac nie umiesz skoro dla ciebie butylon to butynol. Toker przeciez wyraznie napisal butylon.
Tylko nie zapomnij z rańca zapierdolic 20 klonow w polewie metadonowej bo ci zylka peknie.
Gargamel pisze: Man of my own, ty chyba czytac nie umiesz skoro dla ciebie butylon to butynol. Toker przeciez wyraznie napisal butylon.
Wyluzujta chłopaki.
Bodzi0 pisze:Toker wyedytował swojego posta po zwróceniu uwagi na literówkę, pierwotnie było butynol.Gargamel pisze: Man of my own, ty chyba czytac nie umiesz skoro dla ciebie butylon to butynol. Toker przeciez wyraznie napisal butylon.
Wyluzujta chłopaki.
Stymulanty + betablokery = fail, bo wtedy drastycznie spada puls i ciśnienie, kiedy stymulant wyciska z pompki siły. Dwa skrajne impulsy, przez co z ciśnieniem i tętnem dzieją się cuda na kiju. Małą ilością po 24h rzeczywiście chyba można się wspomóc, ale nie w czasie działania stymulanta. Małą ilością - żeby nie obniżyć tego ciśnienia do poziomów niebezpiecznych.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.