Bo to ze za lufe jest przypal to ja wiem zreszta jest czy nie to lepiej zeby nie znalezli
kylujlb pisze: Liner a jak to było zawineli cie z miejsca, czy przyszlo ci poczta wezwanie jesli tak to po ilu ! chce wiedziec czego sie moge spodizewac
Bo to ze za lufe jest przypal to ja wiem zreszta jest czy nie to lepiej zeby nie znalezli
Dla słabszych - jak sie dokulacie do sądu z tą lufencją to niechaj papuga się na sygnaturkę powoła i cześc jak czapka. Po godzinie do domu a jak papuga cwany to i moze jakies zadośćuczynienie wyciągnie?
Jednym słowem jarasz jak dorosły a wpierdalasz się jak dziecko "opowiadając historyjki" panom funkcjonariuszom poprostu ze strachu. Wlasnie kogos podpierdoliles przez przypadek - pieskom czasem trzeba pustego cynku a dostaja go przez glupote. No i sam sie pakujesz... palisz a nie palisz masz ale nie wiesz skad.
NIE WIEM NIE MAM TO NIE MOJA REKA - tylko do takiej bajery trzeba miec jaja a nie wyszczekany ryj yo hwdp gangsta czy jakoś tam.
teraz ponad miesiąc temu zlapali mnie z ponad wazonym gramem to przy dobrowolnym przyznaniu sie do winy dostalem 6mies na 2 lata w zawiasach,300zl grzywny i 100zl mandatu bo jak mnie jebli to piwo pilem;D
ogólnie prawo, które karze za posiadanie jest chore, ale jeśli bym miał stosując je rozsądzać, czy lufka po 3g jarania nie jest co najmniej jedną działką narkotyku, to w moim przekonaniu taką działką ona jest.
So enjoy life, you only get one
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.