Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ile osób zaznajomiłeś z DXM-em?
Żadnej.
65
21%
Jedną, dwie.
116
38%
Kilka.
95
31%
Kilkanaście.
8
3%
Przeze mnie cała okolica chodzi zdekszona!
20
7%

Liczba głosów: 304

ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wicio91 »
Ja niedawno zaznajomiłem kumpla z dexem i cały czas chce syropki pić ;p A ja mu mówiłem że wątrobę jebie;/
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
kochajacaduzezrenice pisze:
Ja dzis własnie zaznajomiłam kumpla he, ale go wychujałam bo za paczke Acodinu zapłacił mi 15 zł xD
Zajebać.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madmike88 »
Jesteś wredną suką. I głupia też jesteś bo sie jeszcze chwalisz czymś takim
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
LINCZ!!! Zajebcie ją, wszystko na mój koszt :D

Z dexa bardzo łatwo wyjść jedzonego często, ale trzeba mieć realny powód, który sie respektuje, bo jak nie ma takiego bodźca, to życie w takiej dexorealnej rzeczywistości jest bardziej "fajne" niz normalnie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 143 / 1 / 0
Spoko ludzie, wrzućcie na luuz, a nie wyzywacie sie od razu jak dzieci . :rolleyes:
Koleś jest dziany, myśli że takie są ceny, dał mi w łape to się nie odzywałam.
no nie, w szoku jestem po prostu co Wy jestescie zdolni napisać ;O
od jutra rzucam
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
To my się dziwimy że wśród uzytkowników DXM są tacy oszusci 8-(
  • 143 / 1 / 0
no dobra , niech wam bedzie postąpiłam nie fair, tak, wstyd mi, ok juz? :-/
ale chyba nazwanie mnie wredną suką itp, to jest z lekka przesada, no bez kitu.
od jutra rzucam
  • 282 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: nautilus »
Moja historia z wciąganiem ludzi w dxm jak na razie skończyła się na 4 osobach. Jednej dziewczynie i trzech chłopakach. A wprowadziłem ich poprzez moje opowiadania o nocnych "przeżyciach". Sami chcieli to przeżyć wiec doradziłem ile co i jak. Dobrze im to widzę wyszło bo nikt oprócz mnie nie wszedł na stałe w deksowy świat.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 1098 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Ja dzis własnie zaznajomiłam kumpla he, ale go wychujałam bo za paczke Acodinu zapłacił mi 15 zł xD
Glupia kurwa :-(
W dupe Cie kolega powinien wychujac teraz
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 312 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: obserwator »
Wszyscy swieci baluja...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.