wnioskuję, że harmonia i szczęście człowieka będzie trwało jak atomowy zegarek
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
1. Czy dostane jakies wyniki z badaniem mojej krwi?
2. Ile czasu po oddaniu krwi nie mozna cpac? o ile w ogóle nie można? (koda,dxm)
3. czy jak wykryją coś w mojej krwi to moze byc za tego jakis przypał?
Od jutra rzucam.
jeśli coś wykryją, nie będzie przypału. żeby był przypał musieliby Ci robić badania pod kątem wykrycia substancji w postępowaniu karnym, albo w laboratorium musiałaby pracować jakaś społeczniara, znajoma Twoje starej ;]
sam dzisiaj bylem, oddalem co mialem, czekolady wzialem i wypilem 2 piwa.
1. Czy dostane jakies wyniki z badaniem mojej krwi?
a czekolady na margarynie nie dostałeś
2. Ile czasu po oddaniu krwi nie mozna cpac? o ile w ogóle nie można? (koda,dxm)
3. czy jak wykryją coś w mojej krwi to moze byc za tego jakis przypał?
zresztą tehacek ci napisał wszystko ,co jest najwazniejsze
ktoś pisał kiedyś (chyba koala), że po oddaniu krwi dużo łatwiej się upalić ziołem. wydaje się logiczne dość.
So enjoy life, you only get one
abstynencja przed też MA sens. abstynencja nawet od antyhistamin - kiedyś się nie dostałem, bo brałem claritine.
a, i wszystkim spełniającym warunki polecam oddawanie płytek. dłużej, ale lepiej. i sporo szybciej można zebrać expa na złotą kartę.
Od jutra rzucam.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.