Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
dr.Kubeusz pisze: ale ich nie biorę rekreacyjnie, a po to by lepiej funkcjonować
Generalnie to wszyscy ćpają by lepiej funkcjonować, benzo to jak dla mnie najbardziej zdradliwe narkotyki (tak narkotyki a nie leki) oprócz alkoholu.
Padaka była jednorazowa na 99% moim zdaniem a reszta to tylko gdybanie.
pozdro
szczerze po tym ataku nadal zajadam tramadol w dużych dawkach i nic mi nie jest...dziś 420 + 320+ 200 - w przeciągu godziny. Przed, wziąłem 5 mg lora i 0.5 mg alpra i nic mi złego się nie stało, do tego 900 kody z antka.
EDIT: jedyne czego nie chciałbym się nabawić na stałe to epilepsia.
Blu pisze: Jak cię dopadnie skręt to klony tak czy siak będą niezastąpione. Ja neurotop to bym sobie darował. I nie przejmuj już się tak tym, z tego co piszesz w kilku innych wątkach mniemam że największym problemem w tej chwili jest uzależnienie od benzo. Polecam w tej kwestii spokojną redukcję dawek aż do 0 - mi takie coś pomogło.
pozdr.
Objawy odstawienne lekkie były typu, brak apetytu, rozdrażnienie, nerwowość, bezsenność ale do zniesienia nieporównywalnie łagodniejsze niż odstawienie cold turkey.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.