Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Może to Twój pierwszy raz i jeszcze nie wiesz... albo wiesz i nie przykładasz do tego większej uwagi, ale jak zadziała to zmienisz zdanie/nauczysz się ;]
+
gringo pisze: Ugotuj w dzień ceremonii.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
nieumie oslugiwac tego forum niecze mnie ktos odesle gdzie to jest napisane...
z gory dzieki
Cappy najmniej brałem 40g
Ten mix nie sadze by zbytnio podziałał,
15g psyhotri
20g cappi
1.5g mimosy
2,5 cytryny
Jesteś bardzo ostrożny, to dobrze ;-) polecam Ci Aya z użyciem
Psyhotri i Cappi bardzo delikatna, czuła i opiekuńcza Ayahuasca doskonała nauczycielka na początek a i tak trzeba pamiętać o oddychaniu :-D
Ja na pierwszy raz piłem wywar z 40g Cappi i 70g Psyhotri (jakoś tak to było ;-) )
Powodzenia niech moc będzie z tobą...
Normalnie tak jakbym mial sie udusic po opiatach wkoncu tez powinno sie oddychac :P
macienty - w jakim celu Mimosa i Psychotria razem?
zostalo mi jeszcze jakies 7-8g Mimosy i wcholere Ruty
7g mimosa+ 3g ruta powinno bys ok? Czy radzicie zeby dokupic jeszcze ?
Na opakowaniu jak i na stronie nie pisza co to jest (na pewno nie extrat)
zakupy zrobilem tutaj :
http://www.alternativemind.co.uk/mimosa ... p-306.html
Jednak 7g plus 3g to już powinno działać. Nawet całkiem mocno, jeśli materiał dobry.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.