Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Może to Twój pierwszy raz i jeszcze nie wiesz... albo wiesz i nie przykładasz do tego większej uwagi, ale jak zadziała to zmienisz zdanie/nauczysz się ;]
+
gringo pisze: Ugotuj w dzień ceremonii.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
nieumie oslugiwac tego forum niecze mnie ktos odesle gdzie to jest napisane...
z gory dzieki
Cappy najmniej brałem 40g
Ten mix nie sadze by zbytnio podziałał,
15g psyhotri
20g cappi
1.5g mimosy
2,5 cytryny
Jesteś bardzo ostrożny, to dobrze ;-) polecam Ci Aya z użyciem
Psyhotri i Cappi bardzo delikatna, czuła i opiekuńcza Ayahuasca doskonała nauczycielka na początek a i tak trzeba pamiętać o oddychaniu :-D
Ja na pierwszy raz piłem wywar z 40g Cappi i 70g Psyhotri (jakoś tak to było ;-) )
Powodzenia niech moc będzie z tobą...
Normalnie tak jakbym mial sie udusic po opiatach wkoncu tez powinno sie oddychac :P
macienty - w jakim celu Mimosa i Psychotria razem?
zostalo mi jeszcze jakies 7-8g Mimosy i wcholere Ruty
7g mimosa+ 3g ruta powinno bys ok? Czy radzicie zeby dokupic jeszcze ?
Na opakowaniu jak i na stronie nie pisza co to jest (na pewno nie extrat)
zakupy zrobilem tutaj :
http://www.alternativemind.co.uk/mimosa ... p-306.html
Jednak 7g plus 3g to już powinno działać. Nawet całkiem mocno, jeśli materiał dobry.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.