Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
Jak juz pukać to z towarem, po co ćwiczyć z wodą! Tylko żyły poniszczysz od nie potrzebnych ukłuć, a woda to bezsens, ani to chaju nie bedzie ani nic:P
chociaż raz to ewentualnie mozna...

I dam ci rade, chodz zrobisz jak uwazasz oczywiscie, ogólnie zastanów się dwa razy zanim sięgniesz po igłe. JAk ci sie spodoba, a daje na to 90%, będzie tylko coraz trudniej.
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 149 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zaklin »
A czy ktoś z was podawał sobie juz w pachwine udową?
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
laski, macie takie żyły "na klacie", nad piersiami takie od ramion idące w stronę serca? Tak pod obojczykami. Ja mam tam dużo ładnych żył, można w nie walić?

A ja to po omacku trafiłam w żyłę, jestem dumna z siebie, he. Tzn żyły nie było widać, ale wiedziałam że tam jest tylko schowana pod tłuszczykiem.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 149 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zaklin »
banshee pisze:
laski, macie takie żyły "na klacie", nad piersiami takie od ramion idące w stronę serca? Tak pod obojczykami. Ja mam tam dużo ładnych żył, można w nie walić?
Nigdy tam nie waliłam i nawet jestem z osób szczupłych i nie widze tam u siebie widocznych żył. wiem ze jeszcze duzo osob wali w szyje ale to za bardzo widoczne=wizytówka.
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
A ja mam pytanie z innej beczki:
Ile, dziennie, bezpiecznie jest wlać w krwiobieg płynu? Ile tygodniowo? Czym konkretnie grozi przesada w ilości wpompowanego płynu?
Pytam w kontekście metkata, którego ostatnio walę namiętnie niemal codziennie. A wychodzi go prawie 20 ml jednorazowo :scared:
Ale to kurewstwo wciąga swoją drogą :wall:
pozdrawiam
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
odstaw na parę dni, potem się o tym zapomina. serio :-) grozi Ci mniej więcej to samo co przy wypiciu dużej ilości płynów - po prostu wysikasz nadmiar %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3195 / 376 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Ilości typu 20 ml są bez znaczenia, W szpitalu z kroplówy możesz dostać nawet 0,5 litra płynów w ciągu paru godzin i nie grozi to żadnymi niebezpiecznymi następstwami.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ale zastrzyki robi sie podobno do 20ml

nie klujcie sie chlopaki i dziewczyny :'( uzaleznia troche mocniej niz trawa... jak tylko dorwe jakis proch (metkatu nie cpam juz) to chyba pierwsze co zrobie to ide po sprzet.

bo w ogole dostalem karnet na 2 strzaly w miesiacu %-D
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
to ja też bym chciala taki karnet:D
gdzie taki dostanę?? :)
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
musisz sie z kims dogadac w ten sposob. potem bedziesz musiala oklamywac ta osobe jak strzelisz trzeci i kolejny raz i jezeli to zrobisz masz pelne prawo czuc sie jak smiec.

ja mam 1 wykorzystany w tym miesiacu, a za pare dni poleci drugi. wtedy pukanie staje sie naprawde rytualem, nie kupujesz pierwszej lepszej igly tylko rozmiar, ktory ci najbardziej odpowiada, i nie pukasz metkatynonu albo fety, ktora cie nie kopie donosowo, tylko latasz tydzien za sprzetem, zeby skompletowac sobie speedballa z metamfetaminy, koksu, fentanylu i klona, "the very special pompka of the month awards winner" %-D
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.