Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Witam, zwracam się z pytaniem, co może, a czego nie może zrobić nauczyciel akademicki w razie podejrzeń, że jestem pod wpływem fety?
Jutro zdaję u niego przedmiot, całą noc będe się uczyć, wiadomo nie pójdę odpowiadać na zejściu. Dawki nie są jakieś gigantyczne, byle koncentracja. Zachowuję się po tym normalnie, ale wiadomo dojdzie stres. Źrenice- mam wrażenie, że nieznacznie się powiększają. Mam nadzieję, że gościu się nie kapnie, ale jeśli- to wredny chłop.
Jakimi dokładnie uczelnia rządzi się prawami, jeśli chodzi o narkotyki? Wiadomo, że jakby na dilerce przyłapali, czy jak wciągam- wylot. Ale jak jestem pod wpływem fety- jakby nie patrzeć, zagrożenia dla społeczności ja nie stwarzam.
Rekapitulując- czy to jego interes, czy jestem na czymś, co może zrobić, czego nie może? W razie czego, jak najlepiej się tłumaczyć, wyprowadzić go w pole?
Jeśli podobny problem był poruszony wcześniej- przepraszam za powielanie analogicznego wątku, ale doszukałam się problemów z tym w szkole, a tam wiadomo, inna sprawa, niepełnoletność, rodzice, dyr. A wiadomo, uczelnia na innych prawach.
Pozdrawiam, z góry dziękuję..
"I stałeś się tym, kim stałeś,
zły, ale świadomy swojej niedobroci,
wstydzący się swoich błędów,
ale tylko w miarę"
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Weź się nie schizuj :nuts: Ja miałem dwie kule ziemskie w oczach i se gadałem z profesorem. Srają na to. A po kątach walą w kable. U nas na informatyce mają zdrowo kable pociachane %-D

Pamiętaj, że rozszerzone żrenice to symbol szczęścia lub właśnie stresu\strachu. Czasami panicznego, właśnie przed egzaminem. Walnij paczke kody to będziesz miała szpillki i będzie si ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Popieram. Zbytnio schizujesz. Myślę, że nawet się gość nie pokapuje. Nawet jeśli twoje zachowanie wyda mu się dziwne to:
a) skąd ma wiedzieć, że jesteś sfecona? Moi rodzice nie odróżnili alkoholu od LSD, więc pewnie pomyśli, że co najwyżesz sobie golnęłaś. ;p To, że ty poznajesz kiedy koleś jest sfecony nie znaczy, że cały świat to wie. ;p
b) pewnie ma w chuj strudentów i nie będzie miał głowy do takich rzeczy.
Ostatnio zmieniony 14 września 2009 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: czarnamamba »
Wiem, że może za bardzo schizuję.. Ale gdyby to był jakiś chłop np. od całek, fizyki, angielskiego czy jakiejś tam filologii- byłoby prościej.. to jest pracownik z Katedry Psychologii- stąd mam takie obawy, że może w swej karierze widział ludzi po różnych używkach i się kapnie, że jestem na prochach. A że jest przebrzmiały, bywa wredny.. Stąd te obawy i co robić w razie czego, co on może zrobić..
"I stałeś się tym, kim stałeś,
zły, ale świadomy swojej niedobroci,
wstydzący się swoich błędów,
ale tylko w miarę"
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Na chłopski rozum, to nic nie udowodni, bo nie zmusi Cię do testów.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 40 / / 0
za dużo fetujesz i masz schizy :-D
nigdy nie slyszalem zeby ktos mial przypal za dragi na uczelni :finger:
front 242
  • 199 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Diviner Sage »
Nic Ci nie grozi, uczelnia to nie jest obowiązkowa szkoła tak jak podstawówka czy gimnazjum, nie mają takiego prawa zmusić cię do testów. W bardzo skrajnym przypadku mogą wezwać policje i najwyżej oni Cię zbadają.
Nie ma co sie ciśnieniować, Ja byłem 100 tys razy pod wpływem różnych różności na zajęciach/egzaminach i nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił.
  • 76 / / 0
Im zazwyczaj niezależy na misji pedagogicznej:P mój kumpel; 4 dni nauki na białku; spanie po 2 godziny dziennie - dziś bladawy i lekko roztrzęsiony - dał radę bez większych problemów. Z drugiej strony jeżeli rzeczywiście idą "dawki naukowe" to nie powinno być widoczne nic prócz niewyspania.
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Ja tem feciarzy poznaję z kilometra niczym sokól szczury na polu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
chyba jak kazdy kto troche w zyciu walil...
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.