Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Szuba »
Dzięki za wyrozumiałość Zbysiu666...
A do Stuarta i noname, kapuje co chcieliście przekazać i rozumiem, wasz punkt widzenia. Nie chcę tu rozpoczynać jakiejś wojny :-) , ale z mojej perspektywy wygląda to trochę inaczej, gdybym miał np.10 lat to sprawa nabrała by innej wagi. Ale chodzę do gimnazjum i moje zainteresowanie środkami odurzającymi nie przeszkadza mi w nauce i zdobywaniu wysokich stopni. Więc chciałbym całą sprawę potraktować tak jak by tematu nie było. Jestem nowy na na hyperze i nie chcę sobie robić wrogów ani kłopotów.

Jeszcze raz dziękuje za wyrozumiałość i mam nadzieje że nikogo nie uraziłem tym postem
Daj Luz...
  • 1530 / 10 / 0
Ale tu nie chodzi o to, że Cię za to nielubię czy coś ;) Poprostu sam zaczynałem w tak młodym wieku i z perspektywy czasu myślę, że to był jednak błąd. Taki wiek jest zajebisty, beztroska i takie sprawy, myślę, że dragi są nie na miejscu, nie trzeba nic dokładać. Aby to jeszcze było sporadyczne popalanie to luz, ale tutaj nawet z głupim ziołem można stracić umiar i sobie zrobić brain damage. Już nei chodzi tyle o olewanie nauki jak o tą głowę, która teraz się rozwija. Mi się na pewnym etapei palenia trchę w życiu poprzestawiało i do dziś pomimo ogarniecia sę widze pewne efekty. Poprawdzie można z tym życ, ale czasem przeszkadza ;)
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
nie mów że nie ma ani jednej osoby w Twojej szkole która by paliła mj
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Szuba »
Niestety właśnie tak jest...
Daj Luz...
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
moze to szkoła policyjna?
akademia policyjna lol infiltruje Hyperreal
.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
:D
przykro mi że nie umiesz sobie ogarnąć nawet mj.
do kosza z tym wątkiem.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: nonname »
Wyjdzie mu to tylko na zdrowie. Im później zacznie wstrzykiwać sobie maryhuaninę tym lepiej ;)
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Ktoś odwiedził jego blog? Sugerowałbym niepodawanie najmniejszych info o paleniu mj, bo zrobi sobie tym krzywdę. Blog rozpieszczonego chłopca, który chcąc być fajny opisuje jak brać acodin i że" trochę siedzi" w dragach :wall: .
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 1530 / 10 / 0
A oto i jego blog http://www.psychofree.blog.pl/ sugeruje podobnie nie podawać żadnych informacji. choć i tak już wszystko w necie jest... ogólnie kiepsko widzę jego przyszłość jeżeli w tym wieku zaczyna od kodeiny, ale co moge zrobic.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 116 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: nonname »
"Brałem DXM wiele razy i wciąż biore. I przez cały czas jest fajowo. :)"
"Całą akcje odwaliłem na przystanku autobusowym"

To już wiemy dlaczego prosiłeś o wyrozumiałość.
Szuba "Daj Luz..." pograj w piłkę jeszcze będzie czas na aptekę inaczej będziesz wyglądał jak ja na avatarze.
Ostatnio zmieniony 14 września 2009 przez nonname, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.