kumpel ktory jest raczej koneserem ostatnio jedyne co mogl zalatwic to torba na 3 nabicia i to jakiegos majeranku
jak sobie pomysle ze jeszcze niedawno miałem pękatą samarę [tak ze 3g] czystej wdóweczki za 10usd to mnie krew zalewa
dobrze ze są jeszcze szpitale i apteki =]
kumpel ktory jest raczej koneserem ostatnio jedyne co mogl zalatwic to torba na 3 nabicia i to jakiegos majeranku
jak sobie pomysle ze jeszcze niedawno miałem pękatą samarę [tak ze 3g] czystej wdóweczki za 10usd to mnie krew zalewa
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
John Stuart Mill pisze: w Polsce nigdy niewiadomo co sie trafi dla tego czasem lepiej kupic jednego i sprawdzić czy dobre zioło niż na 5 zmarnować kasę.
U nas na mieście ostatnio jest kwas. Z tym, że jak znam życie nie u nas, tylko gdzie indziej i nie kwas, tylko jakieś RC.
dosc juz mam tego, od paru miesiecy jest jakas tragedyja, mało i gówniany staff, sam bede hodował
Ech, fakt że Mary nic nie dorównuje, ale DXM też jest fajny. Nauczyłem się doceniać tą fazę i wyciągam z niej bardzo dużo za każdym razem (a żeby każdy raz coś wnosił, nie może być zbyt często)...
DF też mi się podoba, ale ostatnio moje jego źródełko milczy i nic nie mogę się dowiedzieć, a razem z moją panią zjedlibyśmy raz czy dwa jeszcze we wrześniu chętnie.
DoktorZ pisze: dosc juz mam tego, od paru miesiecy jest jakas tragedyja, mało i gówniany staff, sam bede hodował
dobrze ze są jeszcze szpitale i apteki =]
Co do kartonow to u siebie probowalem DOC i DOI. DOC wypadl cudownie, za to DOI sprawial wrazenie jakby dzialal nie dzialajac. Spodziewalem sie czegos innego, najprawdopodobniej karton byl slabo nasaczony.
Popularniejsza niż heroina. Brytyjskie nastolatki ofiarami upodobania do ketaminy
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Włochy: Pies-poszukiwacz trufli znalazł zakopaną w ziemi kokainę
Pies-poszukiwacz trufli znalazł w lesie we włoskiej Abruzji zakopaną w ziemi czystą kokainę o wartości około 25 tysięcy euro - podała w środę agencja Ansa. Wyprawa po te cenne grzyby nieoczekiwanie zamieniła się w operację antynarkotykową.
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.