Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Tak jak powyzej. Skret moze byc grozny jezeli stopien uzaleznienia jest wysoki. Znalem kiedys goscia, z Wroclawia, ktory po 2 latach napierdalania w zyle wybral sie do Polski na miesiac. Z tego miesiaca ponad polowe czasu spedzil w szpitalu z powodu "GRYPY". Zajebiste wakacje, nie.
America's C.R.E.A.M. team
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
jak napisał parę postów wyżej Blu ja faktycznie chciałem pierdolnąć samobója na tym dtx, bo męki były kurwa nie do zniesienia. dawno nie miałem pełnych objawów absty. zapomniałem czym to pachnie. ale się też i wystraszyli doktory widząc mnie wijącego się po podłodze, walącego łbem o podłogę i gryzącego ścianę(fajnie dentysta zarobi bo mam 3 zęby do wstawienia) drącego sie wniebogłosy o innych objawach nie pisze, bo zbyt nieestetyczne. no i pośpiesznie dali mi działkę. wierzcie mi do wyra się czołgałem i 2 dni nie umiałem wstać tak mi było słabo. no to dawki mi redukują teraz. nie jest dobrze, bo cały czas na lekkim skręcie siedzę, katar, kości mi napierdalają, z oczu leci, kicham. nie wspomnę już o psychice. o obsesji brania. ale to da sie wytrzymać. wiecej nigdy, nigdy objawów pełnej absty. rzeczywiście się zajebie. nie dam rady po tylu latach na sucho odstawić. koszmar, koszmar wariowałem. w pewnym momencie czulem, że mój mózg nie jest mój tylko to jakaś galareta co mi z czaszki wypelzła. na fentanylu byłem jakieś ponad 3,5 roku w ciągu. miałem dobrze kinetykę w zależności od dawek ustawioną, wysycenie organizmu fentanylem na tym to polega, bo fenta sam w sobie działa krótko. można jednak przez odpowiednie dawkowanie fajnie se wysycić tkanki i następuje redystrybucja do krwi i oun. tak, że skręt pojawił się u mnie po jakichś 10 godz. dopiero. ale za to nie było narastających objawów, tylko od razu pierdolnęło wszystko z całą siłą. nawet samobója bym chyba wtedy nie popelnił, bo mnie rzucało po tej podłodze. nie miałem kompletnie władzy nad ciałem i umysłem. tylko ten potworny, nie dający się opisać ból. nawet włosy bolą kurwa. dzisiaj a jest to 11 dzień dtx czuje sie trochę lepiej, bo z resztą jestem faszerowany lekami. no i napisałem to może tak ku przestrodze trochę, bo zauważyłem że jest coraz więcej osób gloryfikujących opio. to naprawe dobre dragi, ale jedno jedyne -NIE W CIĄGACH!!!. uwierzcie staremu oxasiowi, którego przygoda z opio trwa 15 lat. ja naprawde nie bedę pisał o psychice. jestem wrakiem psychicznie. totalny dół, pustka, płacz i deprecha jakiej nigdy nie miałem biorąc. najlepiej do utylizacji o tak to by było teraz najlepsze. a przecież nie jestem całkiem bez. dają mi głodowe działki tylko tyle by mnie fizycznie całkiem nie pokręciło.
pozdro dla wszystkich
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 8 / / 0
Ten fentanyl to z Durogesicu?
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
nie zawsze, ale głównie tak
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
wow-działający na wyobraznie opis :-|
  • 33 / 1 / 0
Na skręta 30zł. To stosunkowo niewiele.
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Oxan opisywanie bolu nic nie da. Ktos musi go przezyc na wlasnej skorze zeby wiedziec jaki to kurewski bol. Ale trzym sie, dasz rade! Pozniej bedziesz chodzil z wysoko uniesiona glowa ze przezyles pieklo i inaczej patrzyl na zycie. Jeszcze raz, trzymaj sie!
Ostatnio zmieniony 11 października 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 2 razy.
America's C.R.E.A.M. team
  • 327 / 6 / 0
3 tygodnie
Nieprzeczytany post autor: Numan »
ciągu iv i każdy ma zagwarantowany skręt, to zwykła fizjologia
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
coś tam da taki opis-przynajmniej Mi-czuje respekt przed najtwardszymi opiatami
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
no patrzcie schodziłem z dawek fenta co 50 mcg, biorąc doustnie, a i tak kurewnie poskręcało.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.