Tak wiec Turcja Afganista Pakistan interesują mnie mniej niż Syria Liban Egipt Oman etc.
edit:
nie wiem czy specjalnie napisałeś Iran razem Afganistanem i Turcją ale myśle że nim jestem jak najbardziej zainteresowany.
Take więc ćpuny, ktokolwiek wdział ktokolwiek słyszał coś interesującego o podejściu, używaniu, zakorzenieniu w kulturze dragów w tych okolicach - piszcie.
Po za tym na własne oczy widziałem plantacje zioła w Memfis i Luksorze dosłownie strzeżone przez ichniejszą policje. układy układy.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.