no chyba że i 1dynki i 2,5ki są różowe, to gorzej. akurat na blistrze nie widać dawki.
To znaczy wtedy gdy słabo sypiam lub spać muszę, a mam trudnośći.
Lora u mnie jedynie w tym celu, bo akurat tu sprawdza się jak żadna inna benzo.
Xanax znowu to straszna chujnia, nic mnie w nim nie ciekawi.
Choć pewnie u innych może być zupełnie na odwrót. Ale nie tym tu mowa.
Pozdrawiam cie Gargamel OI!!!
Blu nie martw sie jest wiele innych benzo ktore ci sie spodobają napewno bardziej niż lorafen czy klony Pzdrawiam cie Blu.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.