Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 585 / 52 / 0
Nie wiem czy jestem jako pierwszy, czy tez reszta sie przestrachala i nic nie mowi. Krotko i zwiezle, mam wyjasnic na policji przelew dokonany jakis czas temu dla owianego takemnica Pana S., czyli salvia poszedl na dno jego konto zorpracowujaca gliniarze i teraz pytanie do was, co grozic moze dla nas jako klientow za przelanie jakiejsc tam sumy podejzanemu o handel dragami? Z mojej perspektywy to mi to wisi, kupilem jednorazowo kiedys sadzonke salvi (legalnej wtedy z reszta), ktora zdechla rownie szybko i dawno o niej zapomanielm. tylko co jesli ktos hurtowo zaopatrywal sie u S? Powinnien sie zaczac martwic? :)
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pączuś »
tez mnie wypytywali, panie Salvia, ratuj sie pan, szkoda zeby tak porzadnych ludzi nam zabraly te kukły systemu. jakies przelewy sprzed 3 lat u mnie byly, o kilka nazwisk pytali czy znam ludzi z tczewa. jedyne co pałom sie mowi to : nie wiem, nie pamietam. pozdro i trzymam kciuki!!!!! ACAB!
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Przelew był dokonywany przez internet, albo podpisywałeś się na wpłacie swoim nazwiskiem ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: invit »
tez dostalem wezwanie! w charakterze swiadka w sprawie udzielenia srodkow odurzajacych...

a na dole wytluszczonym drukiem jest napisane: prosze o dostarczenie dokumentacji dotyczacej posiadanych rachunkow bankowych

o co qwa chodzi?!

baltazargabka u ciebie wezwanie wygladalo w ten sam sposob?
zamawialem od S kiedys tam pestki, ale to bylo dawno i nieprawda :/ powinienem mowic ze nic nie pamietam?

pieniadze z tego co pamietam przelewalem przez neta
Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source.
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
Czy coś kupowałem...możliwe ale na bank nic nielegalnego...Dużo rzeczy kupuje przez net - dla siebie, dla znajomych co nie mają karty - jak było w tym przypadku - nie pamiętam..Nazwiska?.Nie przypominam sobie bym znał.Dokumentacja bankowa?Ale o co chodzi....?I wszystko w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009 przez gbu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Ja też zostałem wezwany na przesłuchanie jako świadek. Nic więcej na dostarczonym kwicie nie było napisane wiec nie wiem w jakiej sprawie mam się zgłosić. Dawno temu zrobiłem jakiś zakup u tego pana s. wiec być może idę na przesłuchanie w tej samej sprawie co wy. Za niedługi czas się okaże.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wezwanym. Oczywiście kupowałem tylko szałwię, dawno temu, nie pamiętam, nie mam, nie wiem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Baran nie kasował rejestru klientów. Jeśli nie płaciliście przez net to wszystko będzie ok, jeśli natomiast używaliście konta internetowego to ciężko się z tego wybronić. Pozdrawiam i życzę szczęścia
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2009 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Płaciłem pocztą. Żadnych swoich danych n ie podawałem, i tak przyszli.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
kiedy dostaliście wezwania ?
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.