Urban legend says, ze trzeba sobie wyrabiac receptory na opiaty by zaczely dzialac...
Kurde, dawno temu z trawą też miałem podobnie. Wszyscy w około ujarani, a ja zupełnie trzeźwy. Dopiero potem "się nauczyłem" być naćpanym.
Ciekawe, bo żadnej innej substancji przyzwyczajać nie trzeba. Ech, to pierwsze koło...
pierwszy raz 300, na drugi dzień 300, za parę dni 150+300dxm, następny dzień 150, po niecałych 2 tygodniach znowu 300.
Nic z tego. Za tę cenę mogłem kilka razy wysoko odlecieć z dxm, jednak wymyśliłem sobie, że powinienem dać się rozdziewiczyć kodeinie. Nie wiem czy to jeszcze ma sens -.- Jakieś rady?
Chłopak chyba robi coś nie tak skoro 300 bez tolerki go nie robi, powinien być mocno zajebany tym bardziej z dexem. Penhesz bierzesz na pusty żołądek całą dawkę na raz ? To klucz do sukcesu
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Penhesz bierzesz na pusty żołądek całą dawkę na raz ? To klucz do sukcesu
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.