Chyba same ćpoki marzące o legal trawce sie wypowiadały pod artykułem.
Huja ze zjednoczenia i huja z legalnego zioła, jebcie sie ;/
W artykule jest przykład prawnika który pali i na pewno nie jest to jedyny przypadek, kilku takich i jak się postarają napiszą nowelizacje. Do tego inni ludzie który też mogą jakoś pomóc np. Ja jestem w stanie wydrukować kilkanaście tysięcy ulotek po praktycznie znikomych kosztach(dobry znajomy, który też pali prowadzi drukarnie). Podejrzewam że znalazła by się masa osób mogących pomóc w jakiś sposób.
Ale z pierdolenia:
Huja ze zjednoczenia i huja z legalnego zioła, jebcie sie ;/
Zgodzę się zupełnie ze zdaniem:
yhy... juz widze jak cpunki ktorzy jak sie upala ciezko sie im ruszyc do sklepu po jedzenie na ssanie i dzwonia po pizze, organizuja tego typu akcje...
Poruszyło mnie kilka wypowiedzi na ten temat(nie tylko na hyperreal.info internet jest znacznie większy) i postanowiłem zadziałać. Na tak poważną akcje nie wystarczy się umówić i pójść na komisariat. To trzeba przemyśleć i odpowiednio wszystko zaplanować. Już niedługo ukaże się odpowiednie forum i pseudo "kampania reklamowa" żeby dużo ludzi się o tym dowiedziało. Na forum zbierze się grupę ludzi odpowiednich i chętnych do działania. Myślę że gazeta wyborcza z akcją mynarkopolacy.pl na pewno jakoś w tym pomoże choćby w medialnym nagłośnieniu tej sprawy.
Wystarczy chcieć!
Coraz więcej krajów depenalizuje. W porównaniu z poprzednimi latami troszkę się jednak rusza. Jeszcze parę lat. A zasrywać sobie życie czymś co sprawi im tylko radochę... no cóż.
Również jestem z podkarpackiego, chodzę jednak w lubelskim do szkoły, mógłbym zwerbować ludzi z Biłgoraja, oni pomogliby zwerbować lublin.
W sprawie mającego powstać forum o którym pisałeś: super inicjatywa !
Jeśli chodzi o "nasranie sobie w papierach" ...uważam że po cholera 3dniach "okupowania" posterunków, panowie przy władzy musieliby coś z tym zrobić w końcu jak pisałeś nie daliby rady z osądzaniem etc.
Chciałbym widzieć tutaj masę wypowiedz, ludzie w kupie jest siła przebicia.
"Sprawa" jest do wygrania !
Zapodajcie temat do osób potencjalnie zainteresowanych.
http://www.zielonakampania.fora.pl/
Przykładowe forum jakie założyłem.
Zajmę się tworzeniem działów.
Kto się weźmie za style CSS? żeby to jakoś wyglądało?
Nadal liczę na jakiś "zryw".. ludzie powiedzcie, że się na to piszecie :PP :D
Zaczynajcie coś tu działać chłopaki i dziewczęta, dajcie szanse na rozwój forum
i tym samym pomóżcie w sprawie ;)
Potrzebuje do forum kogoś kto zna się na CSS i w słusznej sprawie pomoże nad tym zapanować.
http]
kolego naprawdę tak Cię kręcą darmowe zawiasy? Może to jakiś wkręt policyjny, co by odstrzelić tych co chcą działać?
A jeśli powiodłaby się to nikt zawiasów by nie miał.
Imo. lepszym pomysłem było by na MMB 2010 by cały pochód zatrzymał się pod Warszawską G(ł)ówną Komendą i tam zaczął palić, to by było to;)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.