Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Wie ktoś o czymś w kujawsko-pomorskim?
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 1 / / 0
a wiecie jak z helem w lodzi wiem ze jest ale cwiary nie sa za najlepsze nie to co w warszawie tam jak kupowalem byly duze i towar bardzo dobry i cenowo taniej , ale ma ktos namiary na dobry hel w lodzi moj gg 4901416
Uwaga! Użytkownik happypill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 121 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Hel w Łodzi jest i nie pierdolić że słaby.
Namiary mam, mój numer 997 ale to w pracy.
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
happypill a co malo zescie go juz skubneli od dealerow? Zapytaj komendanta on powie prawde swojemu pracownikowi.
America's C.R.E.A.M. team
  • 858 / 50 / 0
Nieprzeczytany post autor: rrd »
Grochow nadal aktualny?
[abbr=90]robię profesjonalne recepty. BTC===[/abbr]
  • 52 / / 0
rrd pisze:
Grochow nadal aktualny?
Jak zawsze :-D
Uwaga! Użytkownik Thors Provoni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
A jak wygląda sprawa w Slupsku, Koszalinie, czy nawet w Kolobrzegu. A co z inymi miejscowościami nadmorskimi pomorza środkowego (Ustka, Darłowo)??
Wie ktoś?
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
leiche pisze:
W Krakowie od paru lat nie ma brązu (nie wiem, czy kiedykolwiek był), jedynie odpał. Jeśli coś się pojawiało, to przywiezione z innych miast w ilości detalicznej. No chyba że przez ostatnie 2 miesiące coś się zmieniło.
Nawet w odniesieniu do dragów Kraków to konserwa.
Czasami z nudów przeglądam sobie różne dziwne tematy - dziś padło na 'mapę'.Z tematem mam tyle wspólnego co z kradzionymi samochodami czyli nic(nigdy nie próbowałem i pewnie nie spróbuje)...ale zauważyłem że sporo osób nie może się nadziwić - jak to ,prawie milionowe miasto i nima?.Najpewniej nima, chyba że ktoś gdzieś tam coś przywiózł dla znajomych.No ale żeby nie zamulać szybka odpowiedź dlaczego nie ma.Tu nie chodzi o konserwatyzm miasta tylko o że grupa a dokładniej grupy trzymające władzę nie pozwalają na handel tym specyfikiem.Dla tego nikt o zdrowych zmysłach pewnie nie ryzykuje wysłaniem na ojom poprzez dilowanie brałnem.
Wot cała tajemnica.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
mówicie że wrocław ok, ale czy lepiej błądzić po dworcu czy lepiej błądzić po znajomych z trójkąta? gdzie wieksze prawdopodobieństwo dostania dobrego towaru?
love wd

yo, ninja, go !
  • 442 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: titi »
W Poznaniu jest brałn? Inne (no, jedna, inna) formy heroiny i owszem.
Co z ludźmi, którzy nie chcą pukać? Idę do urzędu ochrony konsumenta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.