Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
aviouzależniona pisze:
witam wszystkich. czy znacie kogoś kto uzależnił się od avio? czytając posty poczułam się dziwnie osamotniona,
Nie, ale i tak możemy się poznać bliżej, :blush:
aviouzależniona pisze:
to nie jest wkręt. jestem uzależniona od tego gówna. fazowanie na avio to nie tylko haloony. chciałabym pogadać z kimś kto do tego stopnia oswoił avio, że tylko na nim mógł funkcjonować i nie wyobrażał sobie podejmowania jakiś działań bez niego. ja tego doświadczyłam.
i będziemy jedli avio garściami a później robili głupie rzeczy w łóżku, już cię lubię.

czy avio stosować na pusty żołądek aby lepiej działało ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pankkkkapica »
Witam.
Mam pytanie.
Otóż, ostatnim razem na pierwszy raz wziąłem 10tabletek aviomarinu, popijając dwoma kawami... było rano, spodziewałem się, co tu dużo mówić... halucynacji, i nastąpiły, lecz... bardzo marne, jakieś cienie na ścianie.
I mam pytanie, czy na działanie Aviomarinu źle wpływa kofeina? czy aby spodziewać się większych efektów mam brać np. tam gdzie jest ciemno, bądź w nocy?

Proszę o odp.
Z góry dziękuję.
Uwaga! Użytkownik pankkkkapica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Delirianty działają poprzez zmniejszenie wydzielania acetylocholiny, a kofeina zwiększa jej ilość. Gratuluję udanego miksu.
  • 39 / / 0
Kurcze;/ nie wiedziałem.... człowiek uczy się na błędach, ale mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie?
i jeszcze jedno, co zrobić aby nie zasnąć???

Proszę o odp.
Uwaga! Użytkownik pankkkkapica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Kompletnie nie znam się na deliriantach, po prostu wiedziałem że kofeina i delirianty działają na siebie antagonistycznie.
  • 39 / / 0
OK. Dzięki.
Więc co mogę wziąć aby nie zasnąć? może mi ktoś poradzić...
No i kiedy najlepiej brać Avio, w dzień? czy w nocy? szczerze wolę dzień mam wtedy wolny dom... wiadomo.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
sam avio nie dał mi nic, za to z dxm i benzą było prze-cudnie, prze-świetnie. Kilka godzin najpiękniejszych halunów, najbardziej realnych, ale takich delikatnych, prowadziłam zajebiste dyskusje z tymi wszystkimi ludźmi
love wd

yo, ninja, go !
  • 39 / / 0
Mógłbyś napisać w jakich dawkach miksowałeś? Bardzo bym prosił :)
  • 145 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roti77 »
mam pytanko, a mianowicie czy aviomarin jest sprzedawany na stacjach benzynowych bo na poczatku roku byla jakas nagonka i opakowanie 5tablet tylko w aptece ale opakowanie 3tab?
przeczytalem duzo artykulow w necie teraz i tylko jakies bezsensy kurwa pisza i dalej nic niewiem, czy mozna na stacji zakupic
[spoiler]"I lepiej proś, bo ktoś ci w przypływie złości,
Połamie kości, by przypomnieć o lojalności.
52 nie pozostawia żadnych wątpliwości.
I w każdego frajera mogę teraz chuja wbijać"[/spoiler]
  • 3901 / 561 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Ja tam w sklepikach nadal spotykam avio. Takie z piecioma tabsami takze :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.