Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy uzywasz/les swoich narkotykow dozylnie?
Tak
114
32%
Nie
237
68%

Liczba głosów: 351

Zablokowany
  • 467 / 4 / 0
Gdyby była mozliwosc ;-) . Nic musze trenowac i dzieki za rady,wszystko super opisane.Jeszcze sie musze bupre nauczyc zagrzac :diabolic:
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
mysle ze tamten watek o bhp nadaje sie juz do przyklejenia, trzeba usunac tylko pierwszego posta (nie moglem edytowac)
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
możliwość zawsze jest, ja mam dużo wolnego czasu :D

i oczywiście nie zapomnij o tym że wszystko musi być czyste i sterylne. Wszystko.
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
najczesciej sie wypada z zyly przy puszczaniu stazy - skora sie przemieszcza i wyciaga igle. dobrze wiazac staze jak najwyzej, tzn daleko od miejsca wklucia, dzieki temu przy zdejmowaniu nie naciagniesz skory w miejscu walenia.

ale jestem wyjebany, sory za nieskladne gadanie.
  • 835 / 9 / 0
dlatego juz 10 raz pisze o tej gumowej stazie, ktora sie wiaze :rolleyes:

zeszly mi juz siniaki i opuchlizna, kabelki sprawne, umiem juz sie dobrze wkluwac w dlon albo przy nadgarstku tak ze nie ma sladu. trzeba jakis dobry towar jeszcze zmotac :diabolic:
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
może 4-Methylmethcathinone w dawkach x razy mniejszych niz donosowo i xx razy mniejszych niz oralnie?:))) jaka oszczednosc.
  • 835 / 9 / 0
no wlasnie, fajnie jest? ;] bo miales testowac iv
  • 11 / / 0
panicznie boje sie igiel wiec nie
Nicze kurde skad ten ban! To juz tydzien ponad minal, wez sobie nie rob zartow lub chociaz podaj powod bana!!!
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.