Krzyzu pisze: Tak też myślałem, polskie prawo dobrze jest dobrze zabezpieczone przed próbą siania diabelskiej konopi ]
'czywiście. Do odmiennych stanów umysłu jest wódka, produce of Poland.
Krzyzu pisze: Ale warto pamiętać że prawo UE jest ponad prawem polski, i może to jest jakieś wyjście z sytuacji
Jedyny sposób na walkę z systemem konopią przemysłową jest taki - siać w przemysłowych ilościach, przy torach, w lasach, na nieużytkach, wysiać tyle, że nawet jak 75% ciekawscy skoszą, to zostanie kilogram. Kilogram wprawnie ekstrahować, nawet jak ma moc liści męskiego :). Pewnie parę gram żywicy wyjdzie. Przejebane? Na pewno łatwiejsze niż zezwolenie od wójta na legalną uprawę :). Na setkę mniej zachodu już hodować jakiegoś holenderskiego skurwiela - przypał 50x większy, wydajność 1000x większa.
Wyprowadzić się do oświeconej Holandii albo do rozsądnej Belgii/Hiszpani/Czech/Danii - bezcenne.
Niech Elwis was błogosławi.
a w domu to robiłem makumbe z paru sztuk, paliłem 3 bongosy szczytów i to co poczułem było chyba objawem zadymienia organizmu bo na faze to za słabe
kupiłem to w sklepie zoologicznym nasiona konopii jako karma dla chomika lub kanarka
jeżdziłem i siałem wszedzie ale tylko rzucałem na ziemie nie zakopywałem i chuj
nic nie wyrosło
sadzonki wynoszone na indoor szybko padały
ale w domu rosło fajnie na parapecie do metra miało potem jak zrobiłem z czesci makumbe i nie jebło to sie wkurwiłem obciąlem szczyty wysuszyłem zjarałem z lufy wodnej 3 bongosy na szybko sam i ciul
jedyne co to fajnie wygladac ale dla czegoś co nie daje fazy ryzykowac grzywne?
z resztą moze kiepski ze mnie ogrodnik
zawsze mozna powiedziec ze sie nie wiedziało ze konopie to narkotyk...
w końcu fazy ta odmiana nie daje
indyjska daje... ale to co innego przeciez jak szałwia wieszcza i lekarska...
mysle ze jakbym sie tak tłumaczył to by uwierzyli...
Z tego co wiem to wysuszone pachnie jak siano, ale dym ma już zapach normalny w miarę ;)
Co grozi gdy załóżmy złapią takiego łebka który wiezie ze sobą tego typu liście czy szczyty? Czy to też zależy od ilości? Ciekawi mnie to, gdyż kiedyś pamiętam ktoś sprzedawał na allegro liście tego typu tłumacząc iż są legalne bo z tego typu konopii..
a na konopie siewne musisz miec zakontraktowane pole
Dr. Johnson
n/c
to myslisz ze tylko biali ludzie dziela sie na kobiety i mezczyzn, a juz u murzynow taki podzial nie istnieje?...
przez paczkowanie?
Dr. Johnson
Po kiego cały czas szukacie h**a do d****
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.