Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
z Poznania blisko do Berlina.
  • 3200 / 387 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Jak się wystarczająco mocno chce to wszędzie jest blisko. Ostatnio w pozku spotkałem jednego cygana wjebanego w brąz i mówił ze na miejscu kupuje. Ja na razie mam przerwę 5 miesięcy od H więc nie drążyłem tematu.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
A ktoś wie czy w Olsztynie jest brąz? Pytam czysto teoretycznie...

[nie ten wątek nie ten dział... pozdrawiam - jacok]
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009 przez jacok, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Czemu nie ma opcji już spróbowałem/am?

W każdym razie, gdzieś pomiędzy brownem a kodą umiejscowiłbym opium i makiwarę - ja najpierw na to się przerzuciłem, i dopiero wraz z końcem materiału przyszła pora na telesfora. Brauna znaczy się. Teraz kontakt mi się urwał, ale jak będę potrzebował, to załatwię. Tylko chcę na razie inne rzeczy ogarnąć, ale do h na pewno wrócę. Tego się nie da zapomnieć...
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Bym spróbował. Aktualnie nie mam dojścia, ale jakbym za tym naprawdę dobrze pochodził, popytał różnych znajomych to i bym znalazł. I chyba całe szczęście, że nie chce mi się tak starać.
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 1154 / 36 / 0
Jacok, dzieki za poprawienie ankiety, ale wprowadz dwie opcje zamiast tylko "sprobowalem", mianowicie: "sprobowalem i zaluje"; "sprobowalem i nie zaluje".
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Spróbowałbym. Oczywiście.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2009 przez forest, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
heh, prosiłbym jeszcze osoby, które zaznaczyły opcję o krótkie wyjaśnienie przyczyn takiego wyboru.
Osoby, które już spróbowały, mogą napisać, w jakiej sytuacji był ten pierwszy raz i dlaczego nie żałują/żałują.

Ja spróbowałem dzięki koledze z [h] - wiece, najpierw się człowiek umawia na "żniwa", poznaje ludzi, potem ten i ów nagle ma dostęp, pochwali się itd. No, a że sie znamy, to czemu miałby nie załatwić - wiadomo, że osoba pewna i żadnej wyjebki nie będzie - w obie strony.

Decyzji nie żałuję - to była imho naturalna konsekwencja podjętej przeze mnie dawno dawno temu decyzji (w I LO, jak się nakręciłem na opiaty). Paradoksalnie, czuję się lepiej "psychicznie" będąc delikatnie wjebanym w here, niż w kurwa tabletki na kaszel. Nie uznaję półśrodków. Howgh
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tuptusisko69 »
Wziął bym, jak najbardziej. Trzeba byc ciekawym swiata :D najchętniej paloną, choc jak to ktos pisal "Wejścia smoka" też trzeba by kiedyś zaznac. :*)
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
własnoręczna acetylacja morfiny z ampułek za pomocą lodowatego kwasu octowego w obecności katalizatora :-)
ulicznego brałna bym nie wstrzyknął, fuj...
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.