Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
tu masz ulotke do tych plastrow: http://www.janssen-cilag.pl/content/bac ... ogesic.pdf
jezeli masz polowke plastra 25ug/h to znaczy ze masz na tym plastrze 2100ug fentanylu, czaisz to???? nie ma plastrow 25ug, najmniejsze, 12,5ug/h maja w sobie wlasnie 2100ug fentanylu.
teraz pomysl ze maxymalna dawka pod jezyk na pierwszy raz to 200ug i zastanow sie co chciales przed chwila zrobic
nie ma sprawy, wystarczy ze odpalisz mi polowke z tego twojego plastra za uratowanie ci zycia ;]
jezeli masz juz pewnosc ze masz polowke plastra 25ug/h to zrob tak: odkroj dokladnie 1/9 tego plastra i trzymaj w gebie przez 0,5-1h
jezeli zdecydowalbys sie na IV to wez 1/18 plastra, zamocz w spirytusie na godzinke, dodaj odrobine kwasu cytrynowego, sol fizjologiczna do rozcienczenia i gliceryne zeby nie szczypalo, przefiltruj i walnij w kabel
1/3 z tego co masz pod jezyk. na 3 dawki. jak piszesz, że z plastra 12,5/h. to bedzie dobre, a się nie otrujesz
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
greenz pisze: eee, na pewno 1/3? to w takim razie przyjebie 700ug, a biodostepnosc podjezykowo jest 50% (tylko nie wiem czy z plastrow czy z roztworu)
z plastrów chuja się wchłania. jakby taki wyrzuty plaster potem wyekstrahował i zajebał, pewnie by spłynął.
Gargamel pisze: Jestem swiadomy, bo jestem wjebany w benzo i tramadol przede wszystkim. Politoksykomania ogolnie. Kode np. srednio lubie, ale czysto euforyczne dragi bardzo. Czuje, ze fenta wlasnie taki jest i by mi sie za bardzo spodobal.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.